Hesabım
    Engelsiz Filmler Festivali'nin "Uzun Lafın Kısası" Seçkisinde Hangi Filmler Var?

    Engelsiz Filmler Festivali'nin kısa film seçkisi açıklandı!

    Bu yıl online olarak düzenlenecek olan Engelsiz Filmler Festivali'nin kısa film seçkisi resmi olarak açıklandı. "Uzun Lafın Kısası" adını alan seçkide nitelikli olarak değenlendirilen kısa filmler izleyicileriyle buluşacak. Kısa filmler arasında Ceylan Özgün Özçelik'in Cadı Üçlemesi'nde bulunan 13+ gibi yılın önemli yapımları bulunuyor.

    Engelsiz Filmler Festivali'nin Uzun Lafın Kısası seçkisinde Ceylan Özgün Özçelik'in 13+ filmi; Gürkan Gürler'in Açlık filmi; Engin Erden'in Ahtapot filmi; Dila Bulut imzalı Aries; Doğuş Minsin'in Ayrık Otu filmi; Hasan Serin'in Hello Afrika filmi; Sezen Kayhan'ın İmparatorlukta Zor Bir Gün filmi; Enis Manaz imzalı Kelebek Adam filmi; Nihan Belgin'in Kendini Yalnızca Kendinde Yok Et filmi ve Ahmet Toğaç'ın Kulak Misafiri filmi bulunuyor.

    Uzun Lafın Kısası kısa film seçkisi de dahil olmak üzere tüm Engelsiz Filmler Festivali filmleri online olarak izleyici karşısına çıkacak. Engelsiz Filmler Festivali kapsamında 'Eski Normal', Engelsiz Yarışma, Dünyadan, Çocuklar İçin gibi kategorilerde filmlerin gösterimleri yapılacak. Film ekipleriyle, aktivistlerle söyleşiler yapılacak. Tüm etkinliklere, görme engelliler için sesli betimleme, işitme engelliler için altyazı aracılığıyla herkesin katılımı sağlanacak.

    Engelsiz Filmler Festivali, 12 ile 18 Ekim tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak sinemaseverlerin karşısına engelsiz bir şekilde çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top