Hesabım
    John Wick Yönetmeni Chad Stahelski, Lionsgate Filmi "Arcana"yı Yönetecek

    Chad Stahelski, Arcana için anlaşmaya vardı.

    John Wick serisinin yönetmen koltuğuna oturan Chad Stahelski'nin yeni projesi Lionsgate bünyesinde geliştirilecek olan Arcana olacak. Predators ile tanınan Michael Finch ve Alex Litvak Arcana'nın senaryosunu kaleme alacak. Stahelski, Arcana'nın hem yönetmen koltuğuna oturacak, hem de 87Eleven Entertainment altında yapımcılığını üstlenecek.

    John Wick 4 için Lionsgate ile çalışmasını sürdüren Chad Stahelski, şirketle yeni bir projeye imza atmak için hazırlanıyor. Açıklananlara göre yönetmen, Arcana isimli filmin yönetmen koltuğuna oturacak. Senaristler Michael Finch ve Alex Litvak aynı zamanda Arcana'nın yürütücü yapımcısı olacak. Finch ve Litvak'ı Predators'ın yanı sıra Three Musketeers ve The Haunting Party filmleriyle tanıyoruz. Jason Spitz ve Alex Young ise Stahelski ile birlikte yapımcı olacak.

    Cesur bir şehir filmi olması planlanan Arcana büyülü klanların gizli dünyasında geçecek. Ancak film hakkında daha detaylı bilgiler henüz verilmedi. Chad Stahelski son olarak dublör eğitmeni göreviyle Matrix 4 ekibinde yer almıştı. Öncesinde ise John Wick serisini hayata geçirdi. Açıklamalara göre John Wick 4 ve John Wick 5 filmleri arka arkaya çekilecek. Yönetmenin gelecek projeleri arasında Gangsters of Shangai ve Rain dizileri, Sandman Slim, Kill or Be KilledHighlander filmleri yer alıyor. Bu projelere bakıldığında Stahelski'nin aksiyon türü üzerinden kariyerine devam edeceği görülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top