Hesabım
    Testere Yönetmeninin Çektiği "Death of Me"den Fragman!

    Korku filmi Death of Me'den fragman geldi.

    Yönetmen Darren Lynn Bousman, yeni bir korku filmiyle Spiral: Testere Devam Ediyor filmini görmemizden önce karşımıza çıkma kararı aldı. Başrollerine Maggie Q'yu ve Luke Hemsworth'ü yerleştiren korku filmi Death of Me'den resmi bir fragman paylaşıldı. Saban Films aracılığıyla hayata geçirilen Death of Me'nin fragmanında kendimizi korkunç bir adada ve ölümle iç içe buluyoruz.

    Death of Me'nin konusu ise şöyle: Egzotik bir adada geçen “Death of Me”, bir önceki yaşadıkları olayları hatırlamayan bir çifte odaklanıyor. Christine ve Neil, buldukları bir videoda gönüllü bir şekilde bir ayine katıldıklarını görüyor. Videodaki ayinin sonunda, açıklanamayacak bir şekilde erkek eşini öldürüyor. Christine karakterine Uyumsuz serisi, Nikita, Stalker gibi yapımlarla tanıdığımız Maggie Q hayat veriyor. Neil karakteri olarak ise Westworld ile yakından tanıdığımız Luke Hemsworth'ü izliyoruz. Filmde onlara Alex Essoe, Kat IngkaratKelly B. Jones gibi isimler eşlik ediyor.

    Yönetmen Darren Lynn Bousman'ı Testere filmlerinin yanı sıra Tales of Halloween, Abattoir, Mother's Day gibi yapımlarla tanıyoruz. Death of Me'nin senaryosunu Ari Margolis, James Morley ve David Tish kaleme aldı. Korku türündeki Death of Me sınırlı sayıda sinemada gösterime girecek olmasının yanı sıra dijital olarak ve VOD aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak. Tarih olarak ise 2 Ekim, takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top