Hesabım
    Daniel Dae Kim ve Randall Park Amazon'un Soygun Filminde Başrol Olacak

    Amazon, Asyalı Amerikalılar'ı odağı yapacak olan bir soygun filminin haklarını aldı.

    Amazon Stüdyoları, yeni bir soygun filminin haklarını devraldı. Resmi olarak aktarılanlara göre filmin başrollerini Always Be My Maybe ile tanıdığımız Randall Park ile Daniel Dae Kim paylaşacak. Henüz adı açıklanmayan soygun filminin senaryosunu ise Billions dizisinden hatırladığımız Young Il Kim yazacak.

    Amazon'un yeni film projesi resmi olarak açıklandı. Ama filmin neredeyse tüm detayları henüz bir sır gibi saklanıyor. Bir soygun filmi olacak ve lisede birbirini tanıyan iki arkadaşın bir araya gelmesini konu edinecek. Filmin başrollerini Lost ile bir yıldıza dönüşen, Uyumsuz serisi ile yeniden karşımıza çıkan, ayrıca Hellboy, The Good Doctor gibi yapımlarla tanınan Daniel Dae Kim ile Always Be My Maybe ile tanıdığımız, ayrıca Marvel bünyesindeki WandaVision dizisinin yıldızlarından biri olması beklenen Randall Kim paylaşacak.

    Daniel Dae Kim, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Sanırım Ocean's 11, The Full Monty ve Better Luck Tomorrow'a selam gönderecek. Toplumu, arkadaşlığı ve birlik olmayı vurgulayan, tanıdık bir tür üzerinden ilerleyen ve bence insanların eğleneceği türden bir hikaye."  Son zamanlarda Asya Sineması'nın Amerika ve tüm dünyada büyük ilgi gördüğünü biliyoruz.

    Crazy Rich Asians, The Farewell, Searching, Blinded By The Light, Parasite, To All The Boys I’ve Loved Before, Tigertail, Hala, Late Night gibi yapımların ön plana çıkarılması da buna yardımcı oluyor. Şimdi ise Amazon aracılığıyla aralarına yeni bir film eklenecek gibi görünüyor. Daniel Dae Kim ayrıca bir Asyalı Amerikalı filmi için şirketlerin savaş verdiğini görmenin umut vaat edici olduğunu söylüyor. Savaşın kazananı bu film için Amazon oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top