Hesabım
    Armie Hammer ve Gal Gadot'lu "Death On The Nile"dan Fragman!

    Kenneth Branagh imzalı filmden ilk fragman paylaşıldı.

    Yıldız kadrolu Death on The Nile'dan ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Başarılı oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh'ın imzasını attığı film karanlık bir Agatha Christie uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Fragmanda Gal Gadot ve Armie Hammer başta olmak üzere önemli oyuncuların görkemli hallerini görüyoruz. Fragmanda kıskançlık ile ölüm arasındaki çizginin bulanıklaşmasına tanıklık ediyoruz.

    Kenneth Branagh, Death on The Nile'ın hem yönetmenliğini üstleniyor, hem de önemli bir karaktere hayat veriyor. Agatha Christie'nin meşhur karakteri Hercule Poirot'yu Doğu Ekspresinde Cinayet filminin ardından yeniden görme imkanı yakalacağız. Yine dev isimlerden oluşan bir kadro ve içinden çıkılamaz bir cinayet ile Poirot karşımıza çıkacak.

    Deat On The Nile'da Belçikalı dedektif Hercule Poirot yeni bir yolculuğa çıkar ve bu yolculuğu akıl almaz şekilde korkutucu hale gelir. Bu kez Mısır'a gittiğimiz filmde nefes kesici piramit ve çöl manzalarıyla birlikte bir cinayet çözeceğiz. Death on The Nile'da gezgin şehirli insanların hikayesine ortak olacağız. Bir gemideki görkemli yaşamların içerisinde kıskançlığıyla yok olmaya mahkum olmuş karakterler karşımıza çıkacak. Hercule Poirot da bu hikayenin suçlusunu çözmeye çalışacak.

    Branagh'la birlikte, Wonder Woman'ın yıldızı Gal Gadot, Black Panther ile tanıdığımız Letitia Wright, Call Me By Your Name'in ardından popülerleşen oyuncu Armie Hammer, Annette BeningAli FazalSophie OkonedoTom BatemanEmma MackeyDawn FrenchRose LeslieJennifer Saunders ve Russell Brand gibi oyuncular Death on The Nile'ın kadrosunda yer alıyor. 

    Death On The Nile'ın 23 Ekim tarihinde tüm dünyada aynı anda vizyondaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top