Hesabım
    Robert Pattinson’lı ‘The Batman’, Eylül Ayında Üretime Devam Edecek!

    Çekimler İngiltere'de, kaldığı yerden devam edecek.

    Son gelen haberlere göre, "The Batman", eylül ayı başında İngiltere'de Warner Bros. Studios Leavesden'de çekimlere devam edecek. Çizgi roman uyarlaması, Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerin Mart ayında durdurulması gerektiğinde yaklaşık yedi haftalık bir prodüksiyonu geride bırakmıştı. The Dark Knight felsefesinden daha cesur ve daha gerçekçi bir yaklaşım olduğu söylenen “The Batman”in yaklaşık üç aylık mesaisi bulunuyor.

    Film, potansiyel olarak 2020'nin sonuna kadar tamamlanabilir. Ekip üyeleri bu ay film için yeni setler ve dekorlar inşa ediyor. Bu hareket de zaten çekimlerin kısa süre içinde devam edebileceğine dair söylentileri beraberinde getirmişti. Elbette, pandeminin hızla değişen doğası göz önüne alındığında, bu planlar tersine çevrilebilir ve kameralar birkaç hafta, hatta birkaç ay daha çalışmayabilir.

    Batman’in pelerinini ve başlığını takan Robert Pattinson, mayıs ayında GQ'ya COVID-19'un üretimi durdurması sırasında Londra'da karantinaya çekildiğini söyledi. Diğer oyuncular da salgın sırasında Birleşik Krallık'ta bekliyorlardı ve yakında ülkelerine geri dönmeleri bekleniyor. Filmin arkasındaki stüdyo olan Warner Bros. prodüksiyon duraklatıldıktan sonra sinema gösterim tarihini erteledi.

    "The Batman"in, ilk olarak Haziran 2021'de gösterime gireceği açıklanmıştı ama şimdi, 1 Ekim 2021 olarak planlandı. Warner Bros., setleri Koronavirüs içermeyen şekilde tutmak için güvenlik protokolleri oluşturdu ve bunları ilk olarak Berlin'de çekilen "The Matrix 4"te uyguluyor. Prodüksiyon aynı şekilde, eylül ayında Birleşik Krallık'ta çekilecek bir sonraki “Fantastic Beasts and Where to Find Them” filminde de devam edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top