Hesabım
    Sofia Coppola'nın, Bill Murray'li Yeni Filmi "On the Rocks"tan Fragman!

    Filmin kadrosunda Rashida Jones ve Marlon Wayans da var..

    Lost in Translation başarısından yıllar sonra yönetmen Sofia Coppola ve sık sık ilham kaynağı olan Bill Murray yeniden bir araya geldi ve New York'taki bazı çılgın gecelerin fonunda, Rashida Jones ve Marlon Wayans'ı da yanlarına alarak "On the Rocks"ı çektiler. Merakla beklenen filmden ilk fragman ise paylaşıldı.

    Coppola ve Murray, en son 2015 Netflix özel bölümü "A Very Murray Christmas" da birlikte çalışırken, A24 ve Apple'dan yakında çıkacak olan komedi-drama, Coppola'ya Akademi Ödülü kazandıran "Lost in Translation"dan 17 yıl sonra gösterime giriyor. Lost in Translation, En İyi Özgün Senaryo, En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu dallarında Oscar adaylığı kazanmıştı. 

    On the Rocks'ın resmi özetine göre: “Laura (Rashida Jones) mutlu bir evlilik geçirdiğini düşünüyor ama kocası Dean (Marlon Wayans), yeni bir iş arkadaşıyla geç saatlerde ofiste mesailer yapmaya başladığında, en kötüsünden korkmaya başlıyor. Bu düşüncelerini, adeta bir playboy olan babası Felix'e (Bill Murray) aktarıyor ve konuyu araştırmaya başlarlarken, aralarında yeniden bir bağ kuruluyor. İkili, gece saatlerinde New York'ta dolaşmaya başlarken, şehir dışındaki partilerden şehir merkezindeki popüler noktalara kaymaya başlıyorlar ve yolculuklarının kalbinde kendi ilişkilerinin yattığını keşfediyorlar."

    Bu yılın başlarında Coppola, 92Y ile yaptığı bir sohbet sırasında yeni film hakkında uzun uzadıya konuştu ve şunları paylaştı: "Bu, onların ilişkilere nasıl baktıkları ve ayrıca ebeveyninizle olan ilişkinizin hayatınızdaki ilişkilerinizi nasıl etkilediği konusunda bir çeşit çatışma. İkisi, bir baba ve kız olarak kocası hakkında casusluk yapmak için küçük bir maceraya atılıyorlar. İnsanlarla takılıyorlar ve New York'ta hayattan, erkeklerden ve kadınlardan bahsediyorlar." dedi.

    "On the Rocks", A24 tarafından, Apple TV Plus'la kurulan yeni ortaklık kapsamında duyurulan ilk film. Coppola en son "The Bling Ring" yayınlanırken A24'le çalıştı. A24 ve AppleTV henüz belirli sürüm planlarını açıklamamış olsa da fragmanı paylaştılar ve heyecanı artırdılar. Film, büyük ihtimalle ekim ayında sinemalarda ve AppleTV Plus'ta satışa sunulacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top