Hesabım
    Olivia Wilde, Kadın Karakter Merkezli Marvel Filmi Yönetecek

    Wilde, proje için Sony'le anlaşmayı imzaladı

    Son çıkan haberlere göre göre, Olivia Wilde, stüdyo için şimdilik isimsiz olan, kadın merkezli bir Marvel film projesi geliştirmek ve yönetmek için Sony Pictures'la anlaşma imzaladı. Sony ve Marvel temsilcileri proje hakkında herhangi bir yorumda bulunmadı. Son aylarda Sony'nin Spider Woman karakterine odaklanan bir film geliştirmesi konusunda spekülasyonlar ortaya çıkmıştı.

    Spider-Woman unvanı, 1970'lerde Jessica Drew'la başlayarak, Mary-Jane Watson ve Gwen Stacy performansları olmak üzere yıllar boyunca birkaç farklı Marvel Comics karakteri olarak hayranlarla buluştu. Karakterin "Spider Gwen" versiyonu en son Hailee Steinfeld tarafından seslendirildi ve "Spider-Man: Into the Spider-Verse" adlı Oscar sahibi animasyon filmde yer aldı.

    Yeni proje, "Booksmart" yazarı Katie Silberman tarafından yazılacak ve Amy Pascal, yapımcılığı üstlenecek. Rachel O’Connor ise baş yapımcı olacak. Wilde, geçen yıl ilk uzun metrajlı film yönetmenliğini "Booksmart"la yaptı ve filmin senaryosu Senaristler Birliği adaylığı kazandı. Wilde, Florence Pugh, Chris PineShia LaBeouf ve Dakota Johnson'ın başrollerini paylaştığı gerilim filmi “Don't Worry Darling”i yöneteceğini de yakın zamanda açıklamıştı.

    New Line, filmi bu sonbaharda çekecek. İlk olarak mayıs ayında, kıdemli TV yönetmeni S.J. Clarkson, Sony'nin Marvel karakterleri kataloğundan ilk kadın merkezli filmi geliştirmek için imza atmıştı.O zaman çıkan haberler filmin Madame Web çizgi roman karakterine dayandırılma ihtimalinin güçlü olduğunu belirtmişti. Daha detaylı açıklamanın birkaç hafta içerisinde yapılması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top