Hesabım
    Ben Affleck ve Michael Keaton "The Flash"te Rol Alacak!

    The Flash, çifte sürprizle karşımıza çıktı.

    Vanity Fair'in doğruladığı habere göre, yıldız oyuncular Ben Affleck ve Michael KeatonThe Flash filminde bir kez daha Batman olarak karşımıza çıkacaklar. Böylece The Flash sayesinde DC Evreni'nin çoklu evreninden kesitler görebiliriz. Ayrıca Batman karakterini bir daha canlandırmayacağını söyleyen Ben Affleck'i de tekrar görmüş olacağız.

    Ezra Miller'ın yıldızı olacağı The Flash'tan yeni bilgiler paylaşıldı. Batman V. Superman ve Justice League filmlerinde Bruce Wayne'e hayat veren Ben Affleck'in The Flash'ta görüleceği resmi olarak açıklandı. Yönetmen Andy Muschietti'nin yaptığı açıklamada şu sözler yer aldı: "Onun Batman'inde çok güçlü bir çatışma var. Bu çatışmayı görünümünden dolayı maskülenliği ve savunmasızlığı oluşturuyor. O savunmasızlığı içinden dışarıya nasıl aktaracağını iyi biliyor. Yalnızca bunu ortaya çıkaracak, dengeyi sağlayacak bir hikayeye ihtiyacı var. Affleck'in Batman'i filmin duygusal etkisinin önemli bir parçası. Barry ve Bruce arasındaki etkileşim ve ilişki, daha önce görmediğimiz duygusal bir seviyeyi sunacak. Bu Barry'nin filmi, Barry'nin hikayesi; ama karakterler düşündüğümüzden daha çok birbiriyle ilişkili. İkisin de annesi cinayete kurban gitti. Bu durum filmin duygusal noktalarından biri. Bu nokta Affleck'in Batman'inin dahil olduğu nokta."

    Ben Affleck, Batman karakterini kişisel sorunları nedeniyle bırakmıştı. Michael Keaton ise Tim Burton imzalı 1989 yapımı Batman filminde karşımıza çıkmıştı. Keaton'ın Batman'i en başarılı tasarlanan karakterler arasında anılıyor. Warner Bros, The Flash'in hikayesinin Geoff Johns ve Andy Kubert'in Flashpoint çizgi romanından ilham alacağını açıklamıştı. Ancak ilk açıklamalardan bugüne birçok şey değişti ve gelinen son nokta tam olarak bilinmiyor. Ezra Miller bir The Flash senaryosunu kaleme almış ve Warner Bros bunu reddetmişti. Söylenenlere göre Miller'ın yazdığı senaryo Geleceğe Dönüş filmini andırıyordu.

    The Flash, 1 Temmuz 2022'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top