Hesabım
    "The Unbearable Weight Of Massive Talent"ta Nicolas Cage'e Pedro Pascal Eşlik Edecek!

    The Mandalorian'ın yıldızı Pedro Pascal'ın yeni projesi belli oldu.

    Nicolas Cage'in kendini canlanırmak üzere başrolünü üstleneceği "The Unbearable Weight Of Massive Talent"ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. The Mandalorian'ın yıldız oyuncusu Pedro Pascal, The Unbearable Weight of Massive Talent'ın oyuncuları arasında yer alacak.

    Game of Thrones dizisiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan Pedro Pascal'ın yeni bir projede yer alacağı duyuruldu. Pascal'ın The Unbearable Weight Of Massive Talent'taki rolü eğer anlaşma sağlanırsa Javi olacak. Filmdeki esas kötü uyuşturucu baronu Javi olacak. Film, yıldız oyuncu Nicolas Cage'in kariyeri ve kızıyla ilişkisi ile ilgili olacak. Tom Gormican'ın yönetmen koltuğuna oturacağı filmin senaryosunu Gormican ile birlikte Kevin Etten kaleme alıyor.

    The Unbearable Weight Of Massive Talent'ın konusu ise şöyle olacak: Ergenlik çağındaki kızı ile olan ilişkisinin anlatılacağı film, Cage'in durmadan kötü filmlerde rol almasını ve yıldızının nasıl söndüğünü gözler önüne serecek. Cage, ekonomik durumunu düzeltebilmek için Meksikalı bir milyarder iş adamının doğum günü partisine katılacaktır. Ancak adamın aynı zamanda bir uyuşturucu baronu olduğunu ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığını bilmiyordur. Cage, tüm tehlikelere rağmen CIA ile işbirliği yapmak zorundadır. Filmde Nicolas Cage, bir Quentin Tarantino filminde rol almak için mücadele verecek.

    Yönetmen Tom Gormican'ın hedefi, The Unbearable Weight Of Massive Talent'ın çekimlerine 2020 yılının ilk aylarında başlamaktı. Ancak coronavirüs salgını buna engel oldu. Yeni planlara göre sonbahar aylarında yönetmen kamera başına geçecek. Bu sırada Pedro Pascal'ı da The Mandalorian'ın ikinci sezonunda izlemeye devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top