Hesabım
    Zack Snyder's Justice League'den Fragman Yayında!

    HBO Max, DC FanDome etkinliği için merakla beklenen fragmanı paylaştı

    2017 yılında gösterime giren süper kahraman filmi “Justice League”in merakla beklenen, yayınlanmamış versiyonu, HBO Max'te önümüzdeki yıl gösterime girecek. DC FanDome etkinliğinde ise yayınlanacak özel versiyonun ilk fragmanı paylaşıldı. Çizgi roman ve orijinal filmin hayranlarının uzun süren ısrar ve kampanyalarından sonra "Justice League”in orijinal yönetmen Zach Snyder'in kendi kurgusunun yayınlanacağı açıklandı.

    Snyder, 2016 yılında “Justice League”le ilgili çalışmasının büyük bir çoğunluğunu tamamladıktan sonra yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle projeden ayrılmak zorunda kaldı. Joss Whedon, post prodüksiyon aşamasında işi devraldı ama bambaşka bir sonuç ortaya çıkardı. 300 milyon dolarlık bütçeyle 650 milyon dolarlık gişe hasılatına rağmen film çok beğenilmedi ama Snyder'in daha karanlık ve güzel bir film yapacağına olan güven tamdı.

    Snyder, hayranların baskısına dayanamadı ve önce kendi kurgusu olduğunu, daha sonra da yayınlanabileceğini açıkladı. HBO Max de büyük bir iştahla reklamları yapmaya başladı. Yeni kurgunun uzun süresinden dolayı HBO Max, yapımı bir mini dizi gibi yayınlayabilir. Snyder'ın söylediklerine göre film 4 kısımdan oluşacak ve her kısım 1 saatten oluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top