Hesabım
    "Wonder Woman 1984"ten DC FanDome İçin Özel Fragman!

    Fragman, filmin yıldızlarının olduğu etkinlikte paylaşıldı

    Hafta başında açıklandığı üzere, Wonder Woman 1984 için yeni bir fragman, DC FanDome sanal etkinliği sırasında paylaşıldı. Sanal etkinlik cumartesi günü, filmin yıldızlarının ve yönetmeninin yer aldığı Wonder Woman 1984 Paneli'yle başladı. Yeni fragman, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı ve filme olan heyecanı artırdı.

    DC FanDome'a yönetmen Patty Jenkins'le birlikte oyuncu kadrosundan Gal Gadot (Wonder Woman), Pedro Pascal (Maxwell Lord), Chris Pine (Steve Trevor) ve Kristen Wiig (Barbara Minerva / Cheetah) katıldı. 1975 tarihli ikonik dizide Wonder Woman'ı oynayan Lynda Carter da ekibe katıldı ve hayranların sorularını yanıtladılar.

    Wonder Woman 1984 Paneli yepyeni bir fragmanla sona erdi. Wiig'e Cheetah olarak son bir bakış atıldı. Jenkins, panel sırasında ekim ayındaki vizyon tarihinin hala sabit olduğundan ve bir erteleme ihtimalinin zayıf olduğundan bahsetti. Yönetmen, "Film, beyaz perdede çok harika olacak. Hepimiz büyük, ihtişamlı ve muhteşem bir devam film getirmek için çok çalışıyoruz." dedi.

    Wonder Woman 19884, 2 Ekim'de sinemalara çıkmasına henüz birkaç ay kalmış olsa da üçüncü bir Wonder Woman filmi için fikirler şimdiden akıyor. Patty Jenkins, bu konuda fikirler olduğunu, yapmayı çok istediklerini ve güzel hayaller kurduklarını dile getirdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top