Hesabım
    The Suicide Squad Ekibi, Filmi Anlatıyor!

    DC FanDome'dan The Suicide Squad kamera arkası videosu paylaşıldı.

    James Gunn'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Suicide Squad'dan büyük heyecan yaratan bir kamera arkası videosu paylaşıldı. Videoda Idris Elba, John CenaDavid Dastmalchian ve daha birçok yıldız oyuncunun The Suicide Squad'ı övgüye boğduğunu görüyoruz. Söylenenlere göre James Gunn'ın Suicide Squad'ı diğer Suicide Squad filminden ve tüm süper kahraman filmlerinden farklı olacak. Gunn, bu filmin hayatında yaptığı en iyi şeylerden biri olduğunu dile getirerek beklentileri daha da yükseltiyor.

    The Suicide Squad'dan DC FanDome aracılığıyla birçok yeni bilgi paylaşıldı. Kamera arkası videosunun yanı sıra karakter tanıtımlarının yapıldığı bir video ve özel poster paylaşıldı. Karakter videosunda Rick Flag, Savant, Javelin, Harley Quinn, Polka Dot Man, Ratcatcher, Bloodsport, King Shark, Mongal, Thinker, SolSoria, Blackguard, T.D.K. gibi karakterleri yakından tanıma şansı yakaladık. Böylece başta merak edilen Idris Elba'nın karakteri olmak üzere tüm oyuncuların canlandırdıkları kahramanları öğrenmiş olduk.

    DC FanDome özel posterinde ise The Suicide Squad kahramanlarımızı illustre edilmiş şekilde görüyoruz. Pembe, kırmızı ve turuncunun yoğunluklu olarak kullanıldığı poster sayesinde filmin atmosferini de bir bakıma görmüş oluyoruz. Söylenenlere göre film, 1970'li yılların savaş filmlerine benzeyecek. Henüz konusu tam olarak açıklanmasa da, kamera arkası videosundan birkaç ayrıntının ortaya çıktığı görülüyor.

    The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosunda Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie, başarılı oyuncu Viola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker yer alıyor. Film, 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top