Hesabım
    Dwayne Johnson'lı "Black Adam"dan Konsept Tasarımlar ve Karakter Tanıtımı Paylaşıldı!

    Black Adam için tasarlanan konsept sanatı tasarımları yayınlandı.

    DC Evreni konusunda çizgi roman hayranlarını en çok heyecanlandıran yapımlardan biri de Black Adam. Filmin çekimlerine henüz başlanamadı. Ama konsept tasarımları yapıldı ve DC FanDome etkinliğinde bu tasarımlar paylaşılarak beklenti yaratıldı. Ayrıca filmin yıldız oyuncusu Dwayne Johnson, diğer DC kahramanlarına gözdağı vermeyi ihmal etmedi.

    Black Adam, karşımıza Shazam spin-off'u olarak çıkacak. Shazam'da bu karakteri görmemiştik. Ancak çizgi romanlarda Shazam ve Black Adam ikiz kardeşler olarak biliniyorlar.  Black Adam karakteri ilk olarak 1940'larda DC Comics'te iktidar tarafından bozulmuş bir kötü adam olarak ortaya çıktı, daha sonra 2000'lerin başında kurallara ve anlaşmalara saygısız bir anti-kahramana evrildi. Dwayne Johnson'ın aktardığı bilgilere göre de filmde Black Adam kötü adam olmayacak. Ancak diğer herkese meydan okuyan bir anti kahraman olacak. DC FanDome etkinliğinde yayınlanan konsept tasarımlarına bakıldığı zaman da karşımıza çok güçlü bir karakterin çıkacağını görebiliyoruz.

    Ayrıca Black Adam'da yer alacak olan karakterler tanıtıldı. Paylaşılan videoya göre Hawkman, Dr. Fate, Cyclone ve Atom Smasher, filmdeki yerini alacak. Atom Smasher'ı canlandırması için Noah Centineo ile anlaşıldığı biliniyor. Ancak filmdeki diğer oyuncular henüz belli değil.

    Black Adam'ın yönetmen koltuğuna “Jungle Cruise” filminde Johnson'u yöneten Jaume Collet-Serra geçecek. Senaryoda Adam Sztykiel'in imzası olacak. Bilinenlere göre Dwayne Johnson, Black Adam üzerinde 10 yıldır çalışıyordu. Karakterin DC Evreni'nde Shazam'dan çok daha önce görülmesi planlanıyordu. Ancak bir türlü proje hayata geçirilemedi.

    Filmin 22 Aralık 2021'de sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top