Hesabım
    Jim Parsons ve Zachary Quinto'lu "The Boys In The Band"den İlk Görseller!

    The Boys In The Band'den ilk ayrıntılar paylaşıldı.

    Ryan Murphy'nin yapımcılarından biri olduğu "The Boys In The Band"den ilk görseller resmi olarak paylaşıldı. Netflix yapımı film, Jim Parsons, Zachary Quinto ve Matt Bomer gibi yıldız isimleri bir araya getiriyor. 1968 yılında Mart Crowley'nin yazdığı tiyatro oyunundan uyarlanan film, eşcinsellerden oluşan bir arkadaş grubunun doğum günü partisine katılmasını anlatıyor.

    The Boys In The Band tiyatro oyunu, son olarak 2018 yılında 50. yılının şerefine tekrar oynanmıştı. Tiyatro oyununda, filmin başrolü olan üç isim de yer alıyordu. Bu isimler ise The Bing Bang Theory'nin yıldızı Jim Parsons; Star Trek'in Spock'ı Zachary Quinto; Will & Grace, Doom Patrol gibi yapımların sevilen yüzü Matt Bomer oldu. Ayrıca tiyatro oyunundan doğrudan filme geçiş yapan oyuncular arasında Andrew RannelsRobin de Jesús ve Michael Benjamin Washington bulunuyor.

    The Boys In The Band, doğum günü kutlaması için yeniden bir araya gelen bir arkadaş grubunun hikayesini konu ediniyor. Uzun süredir bir araya gelmeyen eşcinsel bir arkadaş grubu, içlerinden birinin doğum günü olması sebebiyle New York’ta toplanır. Bir apartman dairesinde toplanan ekip, yeniden bir arada olmanın tadını çıkarmaya başlar. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde geçmişte kalan konuların açılması, eğlenceli başlayan gecenin seyrinin değişmesine neden olur.

    1968 yılının New York'unda eşcinsellere özgü davranışlar sergilemenin şifreli yolları üretiliyordu. Toplumca ayıp karşılanması nedeniyle farklı ve kapalı yollar keşfedilmişti. Partide de bu sırlar açığa çıkacak ve ortalık karışacaktır. Filmin yönetmen koltuğuna Joe Mantello oturuyor.

    The Boys In The Band'in 30 Eylül tarihinde Netflix'te gösterime sunulması planlanıyor.

    The Boys In The Band

    The Boys In The Band

    The Boys In The Band

    The Boys In The Band

    The Boys In The Band

    The Boys In The Band

    The Boys In The Band

    The Boys In The Band

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top