Hesabım
    Engelsiz Filmler Festivali'nden Geleceğin Sinefillerine "Çocuklar İçin" Seçkisi!

    Engelsiz Filmler Festivali'nin "Çocuklar İçin" seçkisinde hangi filmler yer alıyor?

    Çevrimiçine taşınan Engelsiz Filmler Festivali, ücretsiz olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Büyükler için olduğu gibi çocukların karşısına da engelsiz bir şekilde çıkmayı hedefleyen Engelsiz Filmler Festivali'nin ekibi, "Çocuklar İçin" film seçkisini hazırlamış bulunuyor. Animasyon filmlerden oluşan Çocuklar İçin seçkisi, geleceğin sinefillerini ortaya çıkaracak gibi görünüyor.

    Ekim ayı içerisinde sinemaseverlerle bir kez daha buluşacak olan Engelsiz Filmler Festivali'nde, 6 animasyon filminden oluşan "Çocuklar İçin" seçkisinde hangi yapımların bulunduğu resmi olarak açıklandı. Hem çocuklar hem de yetişkinlerin merakla beklediği Çcouklar İçin kategorisinde şu filmler yer alıyor:

    • Kedi Gölü Şehri (Cat Lake City) - Antje Heyn
    • Kurbağa Yavrusu (Têtard) - Jean-Claude Rozec
    • Kuş ve Balina (The Bird & The Whale) - Carol Freeman
    • Minik Kuş ve Arılar (The Little Bird and the Bees) - Lena von Döhren
    • Renkli Kanatlar (Colorbirds) - Oana Lacroix
    • Yün Dünyası (Woolworld) - Joanna Polak

    Ayrıca geleceğin sinefilleri Canlandırma Atölyesi ile birlikte animasyon sanatıyla buluşacak. Festival gibi atölye de online olarak izleyici karşısında olacak. Atölye, canlandırma sanatçısı olarak tanınan Işık Dikmen tarafından düzenlenecek. Canlandırma Atölyesi sayesinde katılımcılar tamamen hayal dünyalarını ortaya çıkararak, yarattıkları karakterler ve öykülerle canlandırma sanatı ile kendilerini ifade edecekler. Canlandırma Atölyesi'nde kullanılacak olan malzemeler, atölyenin öncesinde Engelsiz Filmler Festivali'nin sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

    Engelsiz Filmler Festivali, 12 ile 18 Ekim tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak sinemaseverlerin karşısına engelsiz bir şekilde çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top