Hesabım
    Cannes'da Gösterilen BDSM Temalı "Dogs Don't Wear Pants"ten Fragman!

    "Koirat eivät käytä housuja"dan fragman paylaşıldı.

    Finlandiya Sineması'na ait yeni filmlerden biri olan Dogs Don't Wear Pants'ten fragman paylaşıldı. Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali aracılığıyla yapan film, bir dramedi olma özelliğine sahip. Fragmanda yaşadığı acılar nedeniyle karanlık denilebilecek bir hayata yönelen bir adamın hikayesinin anlatıldığı görülüyor. Dogs Don't Wear Pants'te BDSM temaya alınıyor.

    J.-P. Valkeapää'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Dogs Don't Wear Pants'in konusu ise şöyle: Koirat eivät käytä housuja, boğularak vefat eden karısının acısı ile baş etmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Juha, eşinin gözleri önünde boğulmasına şahit olur. Karısının ölümü ile başa çıkamayan Juha, kendisini tam anlamıyla bir türlü toparlayamaz. Genç adamın hayatı, tesadüfen Mona adında bir kadın ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Juha, bir süre sonra sahibe Mona’nın emrine girer.

    Orijinal adıyla Koirat eivät käytä housuja, Cannes Film Festivali'nin yanı sıra coronavirüs salgınının patlak vermesinden önce Midnight Sun Film Festival, Toronto Film Festival, Strasbourg European Fantastic Film Festival, Helsinki International Film Festival, Fantastic Fest gibi dünyaca ünlü festivallerde gösterime girdi. Film, Strasbourg'dan Crossover Ödülü kazandı. Dogs Don't Wear Pants'in oyuncu kadrosunda Pekka StrangKrista KosonenJani Volanen gibi isimler bulunuyor.

    Film, Amerika'da 22 Eylül tarihinde VOD olarak izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top