Hesabım
    Sony, Yeni Çizgi Roman Serisi "The Kaiju Score"u Uyarlayacak

    Sony, The Kaşju Score için harekete geçti.

    Sony, büyük bir mücadele vererek The Kaiju Score çizgi roman serisini beyaz perdeye uyarlayabilme hakkını kazandı. AfterShock Comics bünyesinde bulunan The Kaiju Score çizgi romanları filme dönüştürülecek. Prodüksiyon şirketi Escape Artists, filmin yapımcılığını üstlenecek.

    James Patrick'in yazarı olduğu, Rem Broo'nun ise illustrasyonunu üstlendiği The Kaiju Score, film olacak. Sony, diğer film şirketleriyle birlikte girdiği savaştan The Kaiju Score'un haklarını elde ederek çıktı. Çizgi romanlar, Quentin Tarantino filmlerinin ve biraz da Godzilla filmlerinin atmosferine sahip olarak tanımlanıyor. The Kaiju Score, dğnyanın en tehlikeli soygun hikayelerinden birini anlatıyor. Dört suçlu, hayatları boyunca bir daha elde edemeyecekleri bir soygun şansı yakalarlar. Eğer başarılı olurlarsa milyonlarca dolar kazanmış olacaklardır. Böylece sefil hayatları kurtulacaktır. Ama bu paraları, tonluk bir kaijunun koruması altından çıkarmak zorundadırlar. Aslında bu canavar, sorunlarının en küçüğüdür.

    Kaiju, Japon Sineması'nda önemli yere sahip olan bir canavar olarak biliniyor. Tüm Godzilla filmleri de kaijunun bir parçası. Kalabalık şehirlerde devasa bir canavar olarak saldırı gerçekleştiren kaiju sessiz sinema kültüründen bugüne sinemadaki varlığını koruyor. The Kaiju Score çizgi romanları henüz yayınlanmadı. 25 Kasım tarihinde AfterShock Comics adı altında okuyucularıyla buluşması planlanıyor.

    The Kaiju Score'un yapımcılığını üstlenen Escape Artists, son olarak Sony Pictures ile The Man From Toronto filmi üzerinde anlaşma imzaladı. Kevin Hart ve Woody Harrelson filmin yıldızları olacakken yönetmen koltuğuna Patrick Hughes geçecek. Diğer yandan Escape Artists ve Sony, The Kaiju Score için henüz yönetmen ve oyuncu duyurusu yapmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top