Hesabım
    Kathleen Kennedy, "Star Wars" Dünyasının Geleceğinden Bahsetti

    Star Wars'un geleceğinde neler var?

    40 yılı aşkın süredir hayran kitlesini nesilden nesle aktaran Star Wars evreninde bir dönem Star Wars: The Rise of Skywalker filmi ile kapanmıştı. Şimdi ise yeni bir dönemin açılması için hazırlıklar, anlaşmalar yapılıyor. Hayranlar her ne kadar bu konuda sabırsız olsa da, LucasFilm'in başında bulunan Kathleen Kennedy, dinlenmeleri gerektiğini söylüyor. Kennedy, Star Wars'un geleceği konusundaki sorulara ithafen bir açıklama yaptı.

    Kathleen Kennedy, Star Wars'un geleceği hakkında şu sözleri sarf etti: "40 küsür yıldır bu evrenden hikayeler anlatıldı.  Kitaplarda olsun, oyunlarda olsun, anlatılmış olan farklı hikayelere bakarsak bunun 25.000 yıl süreyle devam eden bir mitoloji olduğunun farkına varırız. Bir adım geri gitmek, George Lucas'ın yarattıklarını özümsemek ve bunun ileride nereye gidebileceğini düşünebilmek için zamana ihtiyacımız var. Yaptığımız şey buydu. Bunu yaparken ve farklı yönetmenlerle, yeteneklerle tanışırken keyif alıyoruz."

    Star Wars dünyasının dizi tarafı, film kısmına göre daha belirgin durumda. Obi Wan Kenobi, Cassian Andor dizileri, The Mandalorian, The Bad Batch, Leslye Headland'in hayata geçireceği Disney+ dizisi gelecek projeler arasında bulunuyor. Aynı zaman LucasFilm, filmleri hayata geçirmeleri için Rian Johnson, Taika WaititiKevin Feige ve J.D. Dillard ile anlaşma imzaladı. Şimdilik bu filmlerin isimleri dahil olmak üzere hiçbir detayları bilinmiyor.

    En yakın zamanda izleyeceğimiz Star Wars yapımı The Mandalorian olacak. Geçtiğimiz yıl Kasım ayı içerisinde yayın hayatına başlayan dizi, Disney+'ın büyümesinde büyük katkı sağlamıştı. 2020'nin Kasım ayında ise The Mandalorian'ın yeni sezonu izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top