Hesabım
    Müfit Can Saçıntı İmzalı "Maskeler De Düşer"den Fragman!

    Suç komedisi, Maskeler De Düşer'den fragman geldi.

    Karantinada ev imkanlarıyla çekimleri tamamlanan "Maskeler De Düşer" filminden ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Müfit Can Saçıntı'nın imzasını attığı film, bir suç komedisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. "Düşündüren suç komedisi" Maskeler De Düşer'in ilk gösterimi ücretsiz olarak Youtube üzerinden gerçekleştirilecek.

    Babamın CeketiMandıra FilozofuYaşamak Güzel Şey yapımlarının başarılı ismi Müfit Can Saçıntı'nın coronavirüs karantinasında hayata geçirdiği filmlerden biri olan Maskeler De Düşer'in fragmanı izleyicilerle buluştu. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla çocuğunun tedavisi için para bulan biri babanın hikayesini izleyeceğiz. Filmde bolca kapitalizm eleştirisi yer alacak gibi görünüyor. Maskeler De Düşer'in oyuncu kadrosunda Müfit Can Saçıntı'nın yanı sıra Fulden AkyürekUmut Oğuz, Sami AksuÖmer Duran ve Uğur Batu gibi isimler yer alıyor.

    Maskeler De Düşer filmi 28 Ağustos tarihinde, saat 21.00'de ilk gösterimini Youtube üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirecek. İlk gösterimin ardından ise Artistik Yapım imzalı filmi izlemek isteyenler 2.5 TL ücret karşılığında Maskeler De Düşer'e ulaşabilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top