Hesabım
    Usta Oyuncu Antonio Banderas, Koronavirüs'ten Kurtulduğunu Açıkladı

    Banderas, tedavi sonucunu paylaştı ve müjdeyi verdi.

    Pedro Almodovar’ın “Pain and Glory” filmiyle geçtiğimiz yıl Oscar adaylığı kazanan İspanyol aktör Antonio Banderas'ta artık Koronavirüs yok. Banderas, "21 günlük disiplin cezasının ardından bugün Covid-19 enfeksiyonunu aştığımı söyleyebilirim" şeklinde bir tweet attı ve "İyileştim. Düşüncelerim benim kadar şanslı olmayanlara ve benden daha çok acı çekenlerle birlikte. Mücadelenin ortasında kalanlara güç diliyorum." diye ekledi.

    İspanyol yıldız, bu ayın başlarında, 60. doğum gününde virüse yakalandığını açıklamıştı. Yıldız oyuncu duyuruyu İspanyolca tweetle yaptı ve "Bugün, 10 Ağustos'ta, koronavirüsün neden olduğu COVID-19 hastalığı için pozitif testler yaptıktan sonra 60. yaş günümü karantinada kutlamak zorunda olduğumu kamuoyuna açıklamak istiyorum. Kendimi nispeten iyi, her zamankinden biraz daha yorgun hissettiğimi ve acı çektiğim bulaşıcı dönemin üstesinden gelmeme izin vereceğini umduğum tıbbi talimatların ardından mümkün olan en kısa sürede iyileşeceğime emin olduğumu eklemek isterim. Bu virüs, gezegendeki pek çok insanı etkiliyor. Bu tecritten yararlanarak okumak, yazmak, dinlenmek ve şevkle geldiğim 60 yılımı anlamlandırmaya başlamak için planlar yapmaya devam edeceğim. Herkese kocaman bir kucak.” dedi.

    Daha önce, "Desperado", “The Mask of Zorro” “Once Upon a Time in Mexico” ve “The Skin I Live In” gibi filmlerle adından söz ettirmeyi başaran Antonio Banderas, yakın zamanda “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, “Uncharted” ve “Official Competition” yapımlarıyla karşımıza çıkacak. Banderas, geçtiğimiz yıl Pain and Glory filmindeki performansıyla Oscar ve Altın Küre adayı olmayı başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top