Hesabım
    Justin Hartley, Netflix Aile Draması ‘The Noel Diary’de Rol Alacak

    This Is Us'ın yıldız oyuncusunun yeni projesi belli oldu

    This is Us” dizisinin yıldızı Justin HartleyBonnie Bedelia ve Treat Williams, Netflix aile draması “The Noel Diary”de rol alıyor. Netflix, çarşamba günü, Richard Paul Evans'ın 2017'de yayınlanan New York Times çok satanlar listesindeki romanının film haklarını aldığını duyurdu. “Alfie” ve “Father of the Bride” filmlerini yöneten Charles Shyer, filmi Rebecca Connor ve David Golden'la yazdığı bir senaryodan yönetecek.

    Yürütücü yapımcılık görevini de üstlenecek olan Hartley, çok satan romanların sahibi bir yazarı canlandıracak. 16 yaşındayken onu evden kovan annesinin evine bir Noel zamanı geliyor ve gizemli bir yolculuğa çıkan güzel genç bir kadınla, geçmişleriyle yüzleşmek ve tamamen beklenmedik bir geleceği keşfetmek için bir maceraya atılıyor.

    Yapımcılar, Johnson Production Group adına Timothy O. Johnson, Margret Huddleston ve Stephanie Slack olurken, Hartley ve Norman Stephens baş yapımcı olacaklar. Hartley, dört sezon yayınlanan NBC dizisi “This Is Us”da Kevin Pearson karakterini canlandırıyor. Süper kahraman dizisi “Smallville”de yer almıştı ve 2020 yapımı uzun metrajlı film “The Hunt”ta rol aldı.

    Bonnie Bedelia’nın çalışmaları arasında NBC’nin "Parenthood" ve ilk iki "Die Hard" filmi yer alıyor. Treat Williams’ın bilinen rolleri arasında ise “Everwood”, “Blue Bloods” ve Alec Baldwin - Salma Hayek'le oynadığı “Drunk Parents” filmi yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top