Hesabım
    Netflix Filmi "The Forty Year Old Version"dan Fragman Geldi!

    Sundance ödüllü The Forty Year Old Version'dan fragman paylaşıldı.

    Geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde düzenlenen Sundance Film Festivali'nin yıldız filmlerinden biri olan "The 40 Year Old Version"dan fragman paylaşıldı. Komedi türündeki filmin fragmanında kariyerinde, cemiyetin içerisindeki statüsünde bocalayan 40 yaşındaki bir kadının, kendine yeni bir yol çizdiğini görüyoruz. "The Forty Year Old Version", Netflix üzerinden tüm dünyada gösterime girecek.

    Radha Blank'in hem yazıp yönettiği, hem de başrolüne yerleştiği "The 40 Year Old Version"ın konusu ise şöyle: Radha, tamamen şanssız bir tiyatro oyunu yazarıdır. 40. yaşına basmadan önce yaşamında büyük bir atılım yapmak istiyordur. Ama başarılı olmak için son şansıymış gibi görünen işler pek yolunda gitmemeye başlar. Artık kendini yeniden yaratmaktan başka şansı yoktur. Şimdi Radha, RadhaMUSPrime adıyla bir rap şarkıcısı olacaktır. Film, Radha'nın tiyatro ile hiphop dünyaları arasında bocalamasını konu ediniyor.

    Blank, The 40 Year Old Version filmi sayesinde Sundance Film Festivali'nin Dramatik kategorisinde En İyi Yönetmen ödülünün sahibi olmuştu. Ayrıca Palm Springs Film Festivali'ne katılarak "Directors To Watch" ödülüne layık görülmüştü. Radha Blank, bu filmle ilk kez uzun metraj bir filmin yönetmen koltuğuna geçmiş oldu. Peter Kim, Oswin BenjaminImani Lewis ve Reed Birney gibi isimler filmin oyuncu kadrosunda bulunuyor. Yıldız yapımcı Lena Waithe, The 40 Year Old Version'ın yapımcılığını üstleniyor.

    The 40 Year Old Version, 9 Eylül tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top