Hesabım
    Frank Grillo, Josh Hartnett ve Melissa Leo, "Ida Red" Suç Filminde Buluşuyor

    Ida Red'in hayata geçirilmesi için harekete geçildi.

    John Swab'in yönetmen koltuğunda bulunduğu suç ve gerilim türündeki "Ida Red" ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Pandemi nedeniyle çekimleri ertelemeye maruz kalan Ida Red'in oyuncu kadrosuna dört isim eklendiği duyuruldu. Açıklamaya göre, Melissa Leo, Josh HartnettFrank Grillo ve William Forsythe filmin başrolünü paylaşacak.

    Ida Red'in çekimleri coronavirüs sürecinin güvenlik önlemleri alınarak Oklahoma'da gerçekleştiriliyor. Filmde Melissa Leo, suçlu kimliğiyle bilinen Ida ‘Red’ Walker'a hayat veriyor. 25 yıl boyunca hapis cezasına mahkum edilen kadın, hapishanedeyken ölümcül bir hastalığa yakalanır. Ida'nın isteklerine göre oğlu Wyatt Walker, amcası Dallas Walker ile birlikte aile işlerini yürütmeye dışarıdan devam eder. Ama bazı işler ters gider. Bunun ardından bir dedektif olan Wyatt'ın kayınbiraderi Bodie Collier, FBI ajanı Lawrence Twilley ile birlikte olayların izini sürmeye başlar.

    Wyatt Walker'a Josh Hartnett; Dallas Walker'a Frank Grillo; Bodie Collier'e Slaine; Lawrence Twilley'e ise William Forsythe hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda bu isimlerin yanı sıra Sofia HublitzDeborah Ann Woll, Mark Boone JuniorBeau Knapp ve Nicholas Cirillo bulunuyor. Yönetmen ve senarist John Swab'i Let Me Make You A Martyr ve Run With The Hunted filmleriyle tanıyoruz.

    Ida Red'in 2021 yılı içerisinde gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top