Hesabım
    Lin-Manuel Miranda, Blake Lively, Richard Gere, Diane Keaton "The Making Of" Kadrosunda!

    The Making Of filmine dev kadro oluşturuluyor!

    İki çiftin hikayesini konu edinecek olan romantik komedi filmi "The Making Of"un kadrosu belirlenmeye başladı. Resmi duyurulara göre yıldız oyuncular Lin Manuel Miranda, Blake LivelyRichard Gere ve Diane Keaton filmin başrolünü üstlenecek. The Making Of'un haklarının Toronto Uluslararası Film Festivali film marketinde devredilmesi planlanıyor.

    Traffic”, “Legends of the Fall”, “About Last Night”, “The Last Samurai” gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar adaylığı alan başarılı isimler Ed Zwick ve Marshall Herskovitz'in yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği The Making Of ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. The Making Of filmi, Richard Gere ile Diane Keaton'ın canlandıracağı evli olan yönetmenlerin ve Blake Lively ile Lin Manuel Miranda'nın canlandıracağı oyuncuların hikayesini konu edinecek. Lively ve Miranda'nın karakterleri, Gere ve Keaton'ın karakterlerinin çekeceği filmde kendi gençlik halleri olacak. Bu sırada yönetmen çiftin evliliği parçalanmanın eşiğindedir. Yönetmen çift filmle birlikte büyük bir çıkış yakalama planları yaparken, onların gençliğini canlandıran oyuncular tamamen çiftin gerçek hikayesini anlatma peşindedir. 

    Blake Lively'yi son olarak Ritim Bölümü'nde izlemiştik, ancak film pek başarı yakalayamamıştı. Lin Manuel Miranda, Disney+'ta yayınlanan Hamilton müzikalinde yakaladığı başarıyla anılmaya devam ediyor. Richard Gere, MotherFatherSon isimli dizide karşımıza geçtiğimiz yıl çıkmıştı. Diane Keaton ise Poms filmiyle beyaz perdede yer almıştı.

    Toronto Film Festivali 10 Eylül tarihinde açılışını yapacak ve The Making Of da festival marketindeki yerini alacak. Festivalin bir kısmı sanal olarak gerçekleştirilecek. Çoğu film gösterimi, arabalı açık hava sineması şeklinde yapılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top