Hesabım
    Keanu Reeves'li "Bill & Ted Face The Music" Kostümleri Nasıl Tasarlandı?

    Kostüm tasarımcısı Jennifer Starzyk, Bill & Ted Face The Music hakkında konuştu.

    Keanu Reeves ve Alex Winter'ın yıllar sonra bir araya gelmesini sağlayan Bill & Ted Face The Music, yarından itibaren VOD üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Bunun hemen öncesinde ise Bill & Ted'in modern dünyasının kostüm tasarımcısı Jennifer Starzyk, Variety'ye konuştu. Tasarımcı, Reeves ve Winter ile yaptığı iş birliğinden söz etti.

    Bill & Ted Face The Music'in kostüm tasarımcısı Jennifer Starzyk, daha önce de David Fincher'ın imzasını attığı Mindhunter dizisinde çalışmıştı. Tasarımcı, Bill & Ted Face The Music için yaptığı çalışmadan şu sözlerle bahsetti: "Yönetmen Dean Parrisot ilk başta 'Bu karakterleri Keanu ve Alex'ten daha iyi kimse bilemez.' dedi. O nedenle onlardan yardım aldım. Herkesin karakterlere karşı duygusal bir bağı var. Benim de var. Sörfçüler ve kaykaycılardan oluşan bir tablo hazırlayarak başladım. Müzisyenleri ve 30 yıl içinde nasıl büyüdüklerini göstermeyi de dahil etmeliydim."

    "Keanu'nun eğlenceli fikirleri vardı. Bir İskoç eteği giymek istedi. Ama sonra fikri değişti. Takım elbise fikriyle geldi ve tuhaf görünmek istedi. Filmin başında karakterler bir terapistle görüşüyor. Belki de ilham buradan gelmiştir. Yetişkin ve aynı zamanda sanatçı ruhlu olmak. Keanu, The Flaming Lips grubundan şarkıcı Wayne Coyne'dan bahsetti. Bunu kullandık ve renkleri tekrar ettik. Ayrıca nasıl Bill ve Ted'in takım elbiseler içerisinde enstruman çalacağını düşündük. Alex de düşüncelerini paylaştı. Bill ve Ted bir arada olmadan asla bir prova yapmadım. Bu muhteşemdi ve çok yardımcıydı, çünkü birbirlerini oynayabiliyorlardı."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top