Hesabım
    Katherine Langford ve Charlie Plummer'lı "Spontaneous"tan Fragman!

    Fantastik film Spontaneous'tan fragman paylaşıldı.

    Awesomeness Films bünyesinde geliştirilen fantastik gençlik filmi "Spontaneous"tan fragman paylaşıldı. Yıldızı parlayan oyuncular Katherine Langford ve Charlie Plummer'ın başrolünü üstlendiği filmin fragmanında kendimizi lise öğrencilerinin arasında buluyoruz. Ancak garip bir lisede. Öğrencilerin birer birer havaya uçuyor olması okulda içinden çıkılamaz olaylara neden olacak gibi görünüyor.

    Kristen Stewart başrollü Underwater ve Netflix korku komedisi The Babysitter'ın senarist koltuğunda oturan Brian Duffield'ın yönetmenliğini üstlendiği Spontaneous'ın konusu ise şöyle: Son sınıf öğrencisi Mara Carlye’ın (Katherine Langford) hayatı, sınıfındaki öğrencilerin fark edilemeyen bir sebepten dolayı patlamaya başlamasıyla sonsuza kadar değişir. Öğrenciler kan dolu su balonları gibi patlamaya devam ederken şehirdeki insanlarda kaos ve umursamazlık baş gösterir. Mara ve arkadaşları bir arada olası patlamalarını beklerken, hayatlarının hangi yanlarının yaşamaya değer olduğunu düşünürler.

    Spontaneous, Aaron Starmer'ın 2016 yılında okuyucu karşısına çıkan romanından uyarlandı. Brian Duffield, Spontaneous ile birlikte ilk uzun metraj filmini hayata geçirmiş oldu. 13 Reasons Why ve Cursed'ün yıldızı Katherine Langford ve Looking For Alaska, Lean on Pete, Share gibi yapımlarla tanıdığımız Charlie Plummer, filmin başrolünü paylaşıyor. Filmde onlara Piper Perabo, Yvonne Orji ve Rob Huebel eşlik ediyor.

    Spontaneous filmi 2 Ekim tarihinde yurt dışındaki sayılı sinemada vizyona girecek. Ayrıca 6 Ekim tarihinde VOD olarak izleyicileriyle buluşmaya başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top