Hesabım
    Altın Portakal Sinema Okulu, Başvuruları Bekliyor!

    Sinema Okulu başvuruları açıldı.

    Bu yıl Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali, geleceğin sinemacılarına destek olmayı amaçlayarak Altın Portakal Sinema Okulu'nun kapılarını gençlere açıyor. 200 öğrenciyi konuk edecek olan Sinema Okulu'nun başvuruları resmi olarak başladı.

    Altın Portakal Sinema Okulu, geçtiğimiz yıl ilk kez hayata geçirilmişti. Bu sayede Türkiye'nin dört bir yanından gelen 150 öğrenci Altın Portakal Film Festivali'ne konuk oldu. Bu yıl ise yine Türkiye'nin farklı üniversitelerinde Radyo, Televizyon, Sinema, Medya, İletişim ve Görsel Sanatlar bölümlerinde okuyan öğrenciler ücretsiz olarak Sinema Okulu'nun konuğu olacak. Ağırlanacak öğrenci sayısı bu yıl 150'den 200'e çıkarılacak. Seçilen öğrenciler, sinema sektörünün önde gelen isimlerinden ders alma imkanı kazanacak. Bu önemli isimler, sinema tecrübelerini paylaşacak. 

    Altın Portakal Sinema Okulu'na katılamayan öğrenciler de festivale erişim sağlayabilecek. Online olarak festival süresince yapılan röportajlar ve söyleşiler herkesin erişimine açık olarak sosyal medya üzerinden yayınlanacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in destekleriyle hayata geçirilen Altın Portakal Sinema Okulu'na başvurular 11 Eylül tarihine kadar devam edecek. Antalya Altın Portakal Film Festivali ise 3 ile 10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.Ayrıntılı bilgi için www.antalyaff.com'a başvurabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top