Hesabım
    Neo ve John Wick Dövüşseydi Kim Kazanırdı?

    Keanu Reeves, Stephen Colbert'in programında John Wick ve Matrix'ten bahsetti.

    Gelmiş geçmiş en popüler film serilerinden John Wick ve Matrix'in yıldızı olan Keanu ReevesAlex Winter ile birlikte Stephen Colbert'in Late Show programına katıldı. Programda, eğer aynı evrende olsalardı ve Neo ile John Wick dövüşseydi kimin kazanacağı konuşuldu. Keanu Reeves kaçak cevaplar verdi.

    Keanu Reeves'in yeni filmi Bill & Ted Face The Music yarından itibaren izleyici karşısında olacak. Film, ülkemizde vizyona girmiyor ve VOD olarak erişimi bulunmuyor. Ancak Reeves'in film tanıtımları sırasında konuştuğu her şey ilgileri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Wolverine karakterini canlandırmayı hep istediğinden bahsetmişti. Şimdi ise Stephen Colbert'in programında Neo ve John Wick karşılaştırması yapıldı. Reeves'in sözlerine göre eğer Neo arabasıyla John Wick'in köpeğini öldürmüş olsaydı, bu durum John'u kızdırabilirdi. Ama Neo, Matrix'i kullanarak köpeği hayata geri döndürürdü.

    Stephen Colbert, Neo ve John'un dövüşmesi konusunda ısrarcı olsa da Reeves "Hayır, hayır. Dövüşmezlerdi. Ama belki John Wick, Thomas Anderson'a gerçek dünyada yardım etmeye çalışırdı. Belki makinelere karşı olurdu." sözleriyle bunun olmayacağını belirtti.

    Reeves ve Winter'ın başrolü olduğu Bill & Ted Face The Music 28 Ağustos'da izleyici karşısında olacak. John Wick serisi dördüncü ve beşinci filmle devam edecek. İki film arka arkaya çekilecek. John Wick: Chapter 4, 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek. Ancak Matrix 4'ün vizyon tarihi ülkemizde belli değil. Ama tüm dünyada 1 Nisan 2022'de sinemalarda gösterilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top