Hesabım
    Babysitter Devam Filmi "Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe"den Fragman!

    The Babysitter: Killer Queen izleyicileriyle buluşmaya hazır!

    Korku ve kormediyi harmanlayan Babysitter filminin ardından merakla beklenen Netflix yapımı devam filmi The Babysitter: Killer Queen'den fragman paylaşıldı. Filmin fragmanında artık evin dışında bir maceraya atıldığımızı görüyoruz. Yıllar sonra Cole, arkadaşıyla birlikte eğlenmek isterken bir anda kendini son derece ölü olan satanist grubun içerisinde yeniden bulur.

    Terminator: Salvation, 3 Days To Kill gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturarak aksiyon türünde kendini kanıtlayan McG'nin yönetmen koltuğuna oturduğu The Babysitter: Killer Queen'in konusu ise şöyle: Cole’un bebek bakıcısı Bee’nin şeytani ritüelinden kurtulmayı başarmasının üzerinden iki yıl geçmiştir. Artık lise öğrencisi olan Cole, geçmişi ardından bırakıp okuluna odaklanmaya çalışır. Ancak geçmişindeki düşmanlar beklenmedik bir şekilde geri döndüğünde Cole bir kez daha kötülüğün gücünü yenmek için mücadele eder.

    Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe'nin senaryosunu son olarak American Vandal bölümlerine imzasını atan Dan Lagana kaleme aldı. İlk filmin yıldızı olan Samara Weaving'i The Babysitter: Killer Queen'de göremeyeceğiz. Ama ekibin geri kalanı son derece kanlı bir şekilde geri dönüyor.  Bella ThorneAndrew BachelorHana Mae Lee ve Robbie Amell bu çılgın ekibi oluşturuyor. Judah Lewis ise Cole olarak yeniden karşımıza çıkacak. Cole'un kaçamak yapmaya çalıştığı arkadaşını Emily Alyn Lind canlandırıyor.

    The Babysitter: Killer Queen, 10 Eylül tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top