Hesabım
    Ümit Köreken İmzalı "Bir Umut" Film Setinden Kareler!

    Bir Umut filminin çekimleri Bursa'da gerçekleştiriliyor.

    Geçtiğimiz yıl Boğaziçi Film Festivali'nin bünyesindeki Bosphorus Film Lab'den destek alan "Bir Umut" filminin çekimleri başladı. Bursa'da yapılan çekimlerden ilk görseller paylaşıldı. Sete ulusal ve yerel basından birçok basın üyesi ziyaret yaptı. Bir Umut, ödüllü yönetmen Ümit Köreken'in imzasını taşıyacak.

    Bir Umut'un çekimleri coronavirüs salgınına karşı tüm güvenlik önlemleri alınarak yapılıyor. Geçtiğimiz hafta çekimlerin başladığının duyurusu yapılmıştı. Şimdi ise sete basın mensupları davet edildi ve setten görseller paylaşıldı. Yönetmen Ümit Köreken, katılan herkese teşekkürlerini iletti. Basın mensupları ise yönetmen ve oyunculara sorularını yöneltme imkanı buldu. Bir Umut filminin önümüzdeki yılın ulusal ve uluslararası festivallerine katılması planlananlar arasında yer alıyor.

    Bir Umut'un konusu şöyle: Genç bir adam olan Umut, filmlerde rol almak isteyen bir oyuncudur. Karısı Asiye ise kurdukları özel tiyatroda yönetmenlik yapar. Çocukken babasını kaybetmesinin ardından annesinin evlenmesi üzerine dayısı ile yaşayan Umut, yıllardır annesini görmemiştir. Ancak aradan geçen onca yılın ardından dayısından gelen bir telefon üzerine annesine yardım etmek zorunda kalır. MS hastası olan annesi tedavisiyle ilgilenmek zorunda kalan Umut, bu sırada beklenmedik bir haber alır. Asiye hamiledir ve bu haber ikisi arasında bir çatışmaya neden olur. Çocuk sahibi olmak istemeyen Umut, Asiye ile büyük bir tartıma yaşar. Bu durum üzerine Asiye bir anda ortadan kaybolur. Stres altında olan Umut, aynı zamanda annesi ile de büyük bir hesaplaşma yaşar. Annesinin de ortadan kaybolması üzerine Umut, gece boyu Asiye’yi ve annesini arar. Sabah olduğunda annesi ve Asiye’den haber alan Umut’un sadece birine yetişebilme imkanı vardır.

    Başrollerini Baran Şükrü BabacanEylem Yıldız ve Funda Eskioğlu'nun paylaştığı filmin çekimleri devam ediyor.

    Bir Umut

    Bir Umut kamera arkası.

    Bir Umut

    Bir Umut yönetmeni Ümit Köreken soruları cevaplıyor.

    Bir Umut

    Bir Umut

    Bir Umut

    Bir Umut

    Bir Umut

    Bir Umut kamera arkası.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top