Hesabım
    Paul Rudd, Titanic'in Başrolü mü Olacaktı?

    Paul Rudd, Titanic dedikodularıyla ilgili açıklama yaptı.

    James Cameron'ın yıllar önce hayata geçirdiği Titanic filmi yeniden gündeme geldi. Klasikler arasına giren film, Leonardo DiCaprio'nun rolü nedeniyle konuşulmaya başladı. Söylentilere göre Jack rolünü Paul Rudd üstlenebilirdi. Rudd, 10 Questions With Kyle Brandt'e katılarak bu dedikodulara cevap verdi.

    Antman, Living With YourselfParks and Recreation gibi yapımların yaşlanmayan yıldız ismi Paul Rudd, 10 Questions With Kyle Brandt programına katıldı ve Titanic hakkındaki soruları yanıtladı. Leonardo DiCaprio'nun yerine Jack olabileceği dedikodusuna şu sözlerle cevap verdi: "Hiç bu işin peşinden koşmadım. Yalnızca gerçekten bu konuya ilgim vardı. Çünkü babam bir Titanic uzmanıydı. Yaşamını böyle sürdürüyordu. Titanic hakkında konuşarak. Filmi yapacaklarını duyurdukları zaman, babamın hatrı için gerçekten bu işe girmek istedim. Ama hayır, bu yarışta değildik."

    Efsanevi film Titanic'in konusu şöyleydi: Teknolojinin son sürat ilerlediği bir dönemde, insanlar üstesinden gelemeyecekleri hiç bir sorun olamayacağına inanmaya başlamışlardır. 'Titanic' adlı dev transatlantik ise, insanlığın doğaya karşı gövde gösterisi gibidir. Bu 'Düşler Gemisi' nin yolcuları arasında Avrupa`da birkaç yıl geçirdikten sonra Amerika'ya dönmekte olan, Jack adlı genç bir ressam ile nişanlısı ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adlı genç bir kız da vardır. İki genç şans eseri tanışacak, aralarındaki sınıf farkına aldırmaksızın birbirleriyle yakınlaşacaklardır. Bu arada doğa insanoğlunun günden güne artan kibirine bir nokta koymayı planlamaktadır. Yola çıkılmasından dört buçuk gün sonra 10 Nisan 1912'de, Titanic iki saat kırk dakika süren ve sulara gömülmesiyle son bulan, hazin olayların başlamasına neden olacak buz dağına çarpacaktır.

    Paul Rudd'u ilerleyen zamanlarda Ghostbusters 2020 filminde izleyeceğiz. Ayrıca Marvel dizisi What/If animasyonunda ve The Shrink Next Door isimli dizide göreceğiz. The Shrink Next Door dizisinde Rudd, Will Ferrell ile başrolü paylaşacak. Son olarak oyuncu Apple TV+'ta gösterime girecek olan belgesel Tiny World için anlaşma imzaladı. Belgesel, çeşitli teknolojileri kullanarak dünya üzerindeki en küçük canlıları inceleme altına alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top