Hesabım
    Yeni "Scream" Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Scream serisi geri dönüyor..

    Paramount Pictures, Martin Luther King tatilinin hafta sonu başlangıcında, 14 Ocak 2022'de şimdilik isimsiz olan yeni 'Scream' filminin vizyona gireceğini açıkladı. Şirket, aynı zamanda üç farklı filmin vizyon tarihini değiştirdiğini de açıkladı. Courteney Cox, yeni filmde haber muhabiri Gale Weathers rolünü, David Arquette ise Şerif Dewey Riley rolünü yeniden canlandıracak.

    Spyglass Media Group ve Paramount, çekimlerin bu yılın sonlarında Wilmington, N.C.'de başlaması beklendiklerini söyledi. “Ready or Not” yönetmenleri Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler GillettJames Vanderbilt ve Guy Busick'in senaryosundan filmi yönetiyorlar. Stüdyo ayrıca, Lee Daniels tarafından yönetilen adsız Billie Holiday filmini 12 Şubat 2021'de yayınlayacağını duyurdu. Paramount, Andra Day'in oynadığı projeyi temmuz ayında "The United States vs. Billie Holiday" adıyla satın aldı.

    Paramount ayrıca, cuma günü öğleden sonra üç filmin vizyon tarihini duyurdu. G.I. Joe spin-offu "Snake Eyes”, "Clifford the Big Red Dog” ve yeni "Paranormal Activity" filmi yeni tarihlerini aldı. Covid-19 salgınının mart ayı ortasında sinema salonlarını kapatmasından bu yana Hollywood'un önde gelen şirketleri programlarını yenilemek için uğraşıyor. Kuzey Amerika ekranlarının yaklaşık% 62'si, müşterilerin Koronavirüs'e maruz kalma riski dolayısıyla belirsiz olmasına rağmen bu hafta sonu kapılarını açacak.

    Snake Eyes, 23 Ekim 2020'den 22 Ekim 2021'e taşındı. Aile komedisi Clifford the Big Red Dog, 13 Kasım 2020'den 5 Kasım 2021'e ertelendi. Yeni Paranormal Activity filmi ise 19 Mart 2021'den 4 Mart 2022'ye kaydırıldı. Eddie Murphy’li komedi filmi “Coming to America 2” ise 18 Aralık tarihini şimdilik koruyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top