Hesabım
    ‘The New Mutants’, Amerika Gişesinde 3.1 Milyon Dolarla Açılış Yaptı

    The New Mutants'ın açılış günü hasılatı yüzleri güldürdü

    Kuzey Amerika salonlarının yavaşça yeniden başlamasıyla birlikte, X-Men projesi “The New Mutants”, cuma günü 2.412 lokasyonda gösterime girdi ve 3.1 milyon dolarlık sağlam bir gişeyle açıldı. Bu ilk gün rakamı, Disney’in 7 ila 10 milyon dolarlık tahminine uygun bir hafta sonu açılışı anlamına geliyor. Yurt içi lokasyonların yaklaşık % 62'si şu anda açıkken, California, New York, New Jersey, Kuzey Carolina, Michigan, Maryland, New Mexico ve Arizona'nın bazı kısımları, pandemi nedeniyle kapanıştan sonra beş aydan fazla süredi kapalı.

    Laura Kasırgası'ndan kaynaklanan hasar Arkansas, Louisiana ve Teksas'taki bazı yerleri kapattı. Disney, pandemi nedeniyle sinemaların ilk kez kapanmaya başladığı mart ayında, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Alice BragaHenry Zaga ve Charlie Heaton'ın başrollerini paylaştığı “The New Mutants”ı programından çıkardı. Disney'in Fox'tan miras aldığı film, başlangıçta 2018'de gösterime girmesi planlandığından beri defalarca ertelendi. X-Men çizgi roman serisine dayanan "The New Mutants", beş genç mutantın, iradeleri dışında gizli bir tesiste mahsur kalmaları üzerine odaklanıyor. Josh Boone filmin yönetmenliğini üstlendi.

    Bu hafta üç film daha açılış yaptı. Searchlight’ın tarihi dizisi “The Personal History of David Copperfield”, Orion Pictures’ın komedi devam filmi “Bill & Ted Face the Music” ve Picturehouse’un inanç temelli “Fatima”sı izleyiciyle buluştu. "Bill & Ted", cuma günü 1.007 sinemada 400.000 dolarla açıldı. Aynı gün premium kiralamayla online satışa da sunulduğu göz önüne alındığında sağlam bir rakam olarak değerlendirilebilir. Dev Patel'in başrolünü üstlendiği “David Copperfield” ise cuma günü 1.360 sitede 171.000 dolar kazandı.

    Solstice Studios’un, başrolünü Russell Crowe'un oynadığı yol öfkesi gerilim filmi “Unhinged”, dağıtımcının ABD pazarına 600'den fazla tur eklemesiyle 2.331 noktada gösterildi ve 840.000 dolar kazandı. Geçtiğimiz hafta sonu 4 milyon dolar kazanan “Unhinged”, mart ayından bu yana ilk büyük salon filmi oldu ve Kuzey Amerika'da 1.823 mekanda oynadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top