Hesabım
    Christopher Nolan, Robert Pattinson'ın Batman'i İçin Heyecanlı

    Nolan, Tenet'te beraber çalıştığı Pattinson'ı övdü.

    Film yapımcısı Christopher Nolan, Robert Pattinson’ın Batman rolünü oynayacağını öğrendiğinden beri heyecanlı olduğunu itiraf etti. Batman, 2016'da Batman v Superman: Dawn of Justice filminde Ben Affleck'in Caped Crusader'ı devralmasından bu yana karakterin ekrandaki ilk yeni tasviri olacak.

    Covid-19 salgınının son birkaç ayında dünyadaki birçok insan gibi, Nolan da kendi zorluklarıyla mücadele ediyor. Yakın zamanda 70 ülkede gösterime giren yeni filmi Tenet, bilim-kurgu casusluk geriliminin gelişinin sürekli olarak ertelenmesi sonrası yakaladığı salon gösterimini sürdürmek için mücadele ediyor. Tenet’in popülaritesi artmaya devam ederken, Nolan’ın The Dark Knight üçlemesiyle ilgili geçmiş çalışması onun en önemli başarısı olmaya devam ediyor. Tenet'te rol alan Robert Pattinson, The Batman'daki isimsiz kahramanın rolünü elde etti ve hayranlar, Nolan'ın da bu konudaki görüşlerini merak ediyor.

    CNA adlı YouTube kanalı, yeni bir röportajda konuyu gündeme getirmeye karar verdi. Nolan, Pattison'ın, Tenet setinde DC kahramanı olarak The Batman'de oynayacağını ilk öğrendiğinde, konu etrafında "saygılı bir sessizliğin" hüküm sürdüğünü itiraf etti. Zaman geçtikçe ve Tenet’in çekimleri neredeyse tamamlandığında, konuşmalar ve şakalar yapılmaya başladı. Nolan, Pattinson'la rol ve fiziksel yönleri hakkında konuştu. Ayrıca, Pattinson'ın rol alması için "heyecanlandığını" ve 34 yaşındaki oyuncunun harika bir iş çıkaracağına inandığını da kabul etti. Nolan ayrıca; “Kesinlikle benden tavsiye istemedi. Çekimlerin sonuna kadar konu etrafında saygılı bir sessizlik yaşadık. Birkaç şey söyledik ve birkaç şaka yaptık. Kendisiyle yaşatacağı şeyin çeşitli yönleri hakkında biraz sohbet ettik. Rol alması beni çok heyecanlandırdı. Harika bir iş çıkaracağını düşünüyorum ve bu karakterle ne yaptığını görmek beni gerçekten heyecanlandırıyor." dedi.

    The Batman, yapım yolunda kendi iniş çıkışlarını yaşadı ve Ben Affleck başlangıçta yazmayı ve yönetmeyi planladı. Zaman geçtikçe, Affleck projeden tamamen çekilinceye kadar bu durum gitgide azaldı. Biraz zaman aldı ama sonunda rol Robert Pattinson'ın oldu. Covid-19 salgınının artan şiddeti üretimde durmaya neden oldu ama eylül ayında sete geri dönülecek ve film, 21 Ekim 2021'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top