Hesabım
    Slyvester Stallone, Rocky 4'ün Özel Versiyonunu Hazırladığını Duyurdu

    Yönetmenin özel kurgusu, filmin yıl dönümünde gösterilecek

    Ülkemizde de çok sevilen Rocky serisi, bir yandan devam filmleriyle macerasında 45. yıla doğru ilerlerken, bir yandan da eski bölümlerinin izlenme oranlrıyla hala popüler olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Serinin kalitesi tartışılsa bile en çok sevilen ve izlenen bölümlerinden biri de kuşkusuz dördüncü film. Rocky Balboa ve arkadaşının ölümüne sebep olan Ivan Drago'nun nefes kesen mücadelesi yakın zamanda 35. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. 

    Filmin yönetmenliğini yapan ve aynı zamanda başrol oyuncusu olan efsanevi aktör Sylvester Stallone, filmin etkileyici bir çizimiyle birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımında, "35. yıl dönümü için, Rocky 4 yeni bir yönetmen kesitiyle geliyor. Şimdiye kadar harika görünüyor. Oldukça duygulu. Bu fırsat için teşekkürler MGM Entertainment." dedi.

    Paulie’nin 80'lerin çok tuhaf bir hilesi olan ve filme yakışmadığı düşünülen robotunun filmden tamamen çıkarılacağını da ekleyen Stallone, yorum yapan bir kullanıcıya; "Robot sonsuza dek hurdalığa gidecek, artık robot yok" dedi. 1985 yılında çekilen ve gösterime giren film büyük bir başarıydı ve izleyicileri Sovyetler'in ödüllü boksörü Ivan Drago'yu oynayan Dolph Lundgren'le tanıştırdı. Film, Carl Weathers'ın serideki son fiziksel görünüşünü de içeriyordu. Stallone, herhangi bir ek ayrıntı sunmadı, ancak paylaşım sosyal medyayı heyecanlandırmak ve hareketlendirmek için yeterliydi. Paylaşımın ardından bir süre Rocky IV sosyal medyada trend oldu ve hakkında binlerce post atıldı.

    .

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top