Hesabım
    Yerli Komedi "Son Şaka"dan Teaser Afiş!

    Film, 16 Ekim'de izleyiciyle buluşacak..

    Önümüzdeki sezon vizyona girecek Son Şaka filmiyle yerli komedilere bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde ilk teaser videosu yayınlanan filmden şimdi de teaser afiş paylaşıldı. 16 Ekim 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan komedi filmi için çekimler tamamlandı ve geri sayım resmen başlamış oldu.

    Serdar Gökalp ile Ege Kökenli'nin başrollerini paylaştığı iddialı komedi Son Şaka filminden ilk teaser afiş yayınlandı. Çekimleri İstanbul ve Sakarya’da gerçekleştirilen Son Şaka filmi 16 Ekim 2020’de vizyona girecek. Macera ve komedi türlerini bir araya getirecek olan film, telefon şakalarıyla tanınan ünlü radyocu Serdar’ın (Serdar Gökalp) sevgilisi Ayşen’e (Ege Kökenli) evlilik teklifi ederken başvurduğu akıl oyunlarıyla dolu bir şakanın ardından yaşanan karmaşık olaylar zinciri anlatılıyor. 

    Two Yapım prodüksiyonunda üretimi tamamlanan filmin senaristliğini Fatih Mutlu kaleme alırken, yönetmen koltuğunda M. Erkam Bülbül oturuyor. Sevilen yüzlerden oluşan oyuncu kadrosunda ise Serdar Gökalp, Ege Kökenli, Gökay Müftüoğlu, Perihan Ünlücan, Kemal Başar, Özer Arslan, Bülent Alkış, Hikmet Körmükçü, ve Osman Doğan gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top