Hesabım
    "Project Power"ın Yönetmenleri, Warner Bros İle "Nemesis" Anlaşması Yaptı

    Henry Joost ve Ariel Schulman, Nemesis'in yönetmeni olacak.

    Netflix'in yeni filmlerinden Project Power'ın yönetmen koltuğuna oturan ikili Henry Joost ve Ariel Schulman, Warner Bros ile anlaşmaya imza attı. Yeni filmin adı "Nemesis" olacak. Senaryoyu ise Promising Young Woman filminden tanıdığımız Emerald Fennell ve War Dogs'tan tanıdığımız Stephen Chin kaleme alacak.

    Warner Bros'un yeni film projesi Nemesis için harekete geçildi. Film, dahi bir mühendisin yaşamından ilerleyecek. Adam, Amerikan Başkanı'nın ölümcül sonuçlara yol açan bir suç işlemesine tanıklık eder. Mühendis, yasa dışı kahramanların peşinden gider ve hükümeti devirmek için elinden gelen her şeyi yapar. Bu açıdan Nemesis, Batman çizgi romanlarının hikayesine benzetiliyor.

    Nemesis çizgi romanı, Mark Millar'a ait. Haklarını alan Warner Bros ise Millar'ı projeye dahil etmeme kararı aldı. Bu durumda Millar, sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Şu sözler yer aldı: "Garip bir şekilde bu benim Nemesis kitabım. Gelecek birkaç yıl Warner Bros'ta bulunacak. Ben Netflix'teyim ve bu işe dahil değilim. Ama görülen o ki, bunu kendi tarzlarında yapacaklar. Emerald Fennell'ın senaryoyu yazacağını duyduğum için mutluyum. O harika biri."

    Henry Joost ve Ariel Schulman, Nemesis'in yönetmenliğini üstlenecek. Ayrıca ikili başka filmler için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu yapımlar arasında The Monkey Wrench Gang bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top