Hesabım
    Ant-Man 3'te Ant-Man Dünyayı mı Gezecek?

    Yönetmen Peyton Reed, Ant-Man devam filmi hakkında konuştu.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan Ant-Man 3'ten yeni detaylar geldi. Üçüncü kez Peyton Reed'in yönetmen koltuğuna oturacağı seri, Reed'in söylediklerine ilk iki yapımdan farklı olacak. Yönetmen, pandemi süresinde Ant-Man 3 üzerinde çalışmalarını sürdürdü.

    Paul Rudd ve Evangeline Lilly'nin yıldızı olduğu Ant-Man serisi, yoluna üçüncü filmle birlikte devam ediyor. Yönetmen Peyton Reed, SiriusXM’de yayınlanan The Jess Cagle Show'a katıldı. Ant-Man 3 hakkında Reed'den şu sözler geldi: "Pandemi boyunca çalıştık. Gerçekten çok ilgi çekici şeyler gündemimizde var. Tabii ki Marvel'ın her filminde olduğu gibi hiçbiri şu anda sizinle konuşabileceğim şeyler değil. Ama sanırım üçüncü Ant-Man filmi ilk iki filmden çok daha büyük, genişleyen bir hikayeye sahip olacak. Farklı bir görsel teması olacak."

    Ant-Man'i son olarak Avengers: Endgame filminde görme imkanı yakalamıştık. Filmin hikayesi için kilit kahramanlardan biri olmuştu. Serinin ilk filmi 2015 yılında hayata geçirilmişti. Quantum fiziği ve çeşitli teknolojileri kullanarak atomik boyutlara geçiş yapabilen Ant-Man, Marvel'ın en ilginç kahramanlarından biri olarak yerini almıştı.

    Açıklamalara göre Ant-Man 3, yalnızca San Francisco'dan ibaret olmayacak. Yeni mekanlar konusunda bir bilgi bulunmuyor. Ancak Ant-Man ve Wasp'ın tüm dünyayı tehdit eden bir durumla yüzleşebileceği düşünülüyor Ant-Man 3, Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Black Widow, Eternals, Shang-Chi ve daha birçok süper kahraman filmiyle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin yeni evresindeki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top