Hesabım
    Alper Saldıran Başrollü "Aile Hükümeti"nden Fragman

    Romantik komedi filmi Aile Hükümeti'nden fragman paylaşıldı.

    Burak Demirdelen'in yönetmen koltuğuna oturduğu Aile Hükümeti'nden fragman paylaşıldı. Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın başrolünü paylaştığı köy komedisinin fragmanında amaçları uğruna birbirine giren köylülerin hikayesini izliyoruz.

    Aile Hükümeti'nin konusu ise şöyle: Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep’e aşık olur. Onun en büyük korkusu, akraba evliliklerinin sık görüldüğü köyde, Zeynep'in de evlendirilimesidir. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Salih, Aile Bakanlığı'na dilekçe yazar. Salih'in yazdığı dilekçeler sonrası harekete geçen bakanlık, köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi, yaşanan sorunların çözülebilmesi için bir proje hazırlar. Projeye göre, herkes resmi nikah kıyacak ve akrabası ile evlenmeyenler, oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Bunun ardından evlenmeleri uygun olanları listelemeye başlayan Salih, beklemediği bir sonuç ile karşılaşır. Listeye göre insanlar sevdiklerinden ayrı düşüp, başkalarıyla eşleşince işler karışık bir hal alır.

    Yönetmen Burak Demirdelen daha önce de Dicle, Gülpare, Geçmiş Olsun gibi yapımlara imzasını atmıştı. Şimdi ise karşımıza bir komedi filmiyle çıkıyor. Filmin oyuncularından Alper Saldıran'ı Melekler Korusun, Dört Köşeli Üçgen, Seni Seven Ölsün, Beni Böyle Sev gibi yapımlardan tanıyoruz. Aslıhan Malbora ise Her Yerde Sen, Ağlama Anne, Gel Dese Aşk gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı. Ayrıca Nail Kırmızıgül ve Mehmet Yıldırım, filmin oyuncuları arasında yer alıyor. Aile Hükümeti'nin senaryosunu Seçil Çömlekçi kaleme aldı. Yapımcılığını ise RNK Prodüksiyon üstlendi. Filmin, 18 Eylül tarihinde vizyondaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top