Hesabım
    Christopher Abbott Başrollü Possessor'ın Kesilmemiş Fragmanı Yayınlandı

    Possessor hiç olmadığı kadar korkutucu!

    Possessor, Sundance Film Festivali'nde izleyici karşısına çıkmış ve beğeni kazanmıştı. Bilim kurgu ve korku türünü harmanlayan Possessor'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Açıklamalara göre yeni fragman henüz kurgulanmamış versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

    Andrea Riseborough başrollü Possessor, filmin farklı kurgulanmış versiyonunun fragmanıyla karşımıza çıkıyor. Bu kez Christopher Abbott'un karakterinin daha ön planda olduğunu görüyoruz. Tasya Vos, diğer insanların bedenlerinde yaşamak için beyin implant teknolojisini kullanan ve onları şirketin yararına suikast yapmaya iten bir ajandır. Tasya’nın bu süreçte yaşadıkları, onda dramatik bir değişime neden olur. Anılarını ve dürtülerini bastırmak için mücadele etmek zorunda kalan Tasya, zihinsel gerginliği arttıkça kontrolü kaybetmeye başlar. Çok geçmeden Tasya, kendi kimliğini yok etmekle tehdit eden bir adamın zihninde sıkışıp kalır. Bu adam ise Abbott'un karakteri Colin Tate olacaktır.

    Antiviral filmiyle tanınan Brandon Cronenberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Possessor'un oyuncu kadrosunda Birdman, Oblivion, WE, Mandy gibi yapımlarla tanınan Andrea Riseborough ve Christopher Abbott'un yanı sıra The Hateful Eight'in yıldızlarından Jennifer Jason Leigh; Lord of The Rings ve Game of Thrones'un yıldızı Sean BeanTuppence Middleton gibi isimler bulunuyor.

    Possessor'un Amerika ve Kanada'da 9 Ekim tarihinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top