Hesabım
    Gerard Butler ve Frank Grillo, Polisiye Drama ‘Copshop’ın Kadrosunda!

    Yönetmen koltuğunda Joe Carnahan oturacak..

    Gerard Butler ve Frank Grillo, ekim ayında Georgia Eyaleti ve New Mexico'da başlayacak olan Joe Carnahan’ın polisiye draması “Copshop”a katıldı. "Copshop", Butler'ın canlandıracağı profesyonel tetikçi, akıllı bir çaylak kadın polis ve kaçacak yeri kalmayan, parmaklıkların arkasına tıkılmak istemeyen Grillo'nun canlandırdığı bir dolandırıcı arasında beklenmedik bir savaş alanı haline gelen küçük bir kasabada yaşanacak olaylara odaklanacak.  

    Kurt McLeod, orijinal senaryoyu Mark Williams'la birlikte yarattığı bir hikayeye dayanarak yazdı. En son taslağı Carnahan kaleme aldı. Zero Gravity Management'tan Williams ve Tai Duncan, filmin yapımcılığını Sculptor Media'dan Warren Goz ve Eric Gold'la birlikte üstlenecek. Yönetici yapımcılar, Open Road Films adına James Masciello, Matthew Sidari ve Tom Ortenberg olacak.

    Open Road Films, filmi ABD'de teatral olarak yayınlarken, STX International doğrudan İngiltere ve İrlanda'da yabancı dağıtımı ve yayınını yönetecek. STX, projeyi önümüzdeki Toronto Uluslararası Film Festivali'nde alıcılara sunacak. 2018'de Open Road Films'i satın alan ve kısa süre önce eski başkan Tom Ortenberg'le birlikte distribütörlüğü yeniden başlatan Raven Capital Management, Sculptor ve Zero Gravity'le ortaklaşa “Copshop”u geliştirdi ve filmi tamamen finanse ediyor. CAA Media Finance, projenin finansman ve yerel dağıtım anlaşmasını ayarladı.

    Butler son olarak "Fallen" film serisinin üçüncü filmi "Angel Has Fallen"da görüldü. Butler, G-Base başlığı altında üç filmi de çekti. STX’in “Greenland”, Lionsgate’in aksiyon / gerilim filmi “The Plane” ve aksiyon filmi “Kandahar”da yine Waugh'la birlikte rol alıyor. Grillo, Crossbones'u Marvel’in “Captain America: Civil War” filminde canlandırdı. Diğer önemli performansı Universal’in “Purge” serisinin “The Purge: Anarchy” ve “The Purge: Election Year” filmlerinde canlandırdığı Çavuş Leo Barnes olarak söylenebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top