Hesabım
    Daniel Craig'li "No Time To Die"dan Yeni Poster Geldi

    Craig'li son James Bond filminden yeni bir ayrıntı paylaşıldı.

    James Bond'da bir devrin sonu "Ölmek İçin Zaman Yok" filmiyle birlikte gelecek. Daniel Craig de bir film önce planladığı vedayı, No Time To Die ile yapmış olacak. Şimdi ise filmden yeni bir poster paylaşıldı. Pandemi nedeniyle ertelemeye maruz kalan No Time To Die, yakında izleyici karşısında olacak.

    Coronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz Nisan ayından Kasım ayına alınan No Time To Die'dan bir poster paylaşıldı. Ajan 007'nin yanı sıra bu durumdan onlarca blockbuster film etkilenmişti. Ancak şimdilerde sinemalarda güvenlik önlemleri alınarak filmler vizyona girebiliyorlar. Bu konuda en önemli izlenimler Tenet ile yaratıldı. Filmin dünya çapında birkaç gün içerisinde başarı elde etmesi, diğer filmleri de cesaretlendirecek gibi görünüyor.

    Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu No Time To Die'ın konusu şöyle olacak: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    Daniel Craig'in Bond karakterinden ayrılması, aslına bakılırsa şaşırtıcı bir durum olarak karşımıza çıkmıyor. Tarihten bugüne birçok usta oyuncu James Bond karakterini canlandırmıştı. Ama tabii tartışmalara göre gelecek ajanımız bir kadın olabilir, bir siyahi olabilir. Bu durum da ister istemez tartışmalara neden oluyor.

    No Time To Die, 13 Kasım tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top