Hesabım
    The Boys Yıldızı Jack Quaid, Yeni "Çığlık" Filminin Kadrosunda!

    Yeni Scream filminin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Yeni Scream filminin ayrıntıları belli olmaya devam ediyor. Wes Craven'ın kültleşmiş film serisi Çığlık'ın yeni filminin oyuncularından biri The Boys dizisinin başarılı oyuncusu Jack Quaid olacak. Ancak oyuncunun vizyon tarihi geçtiğimiz günlerde belli olan filmdeki rolü, henüz resmi olarak açıklanmadı.

    Variety'nin haberine göre hem devam filmi, hem de reboot niteliğinde olması beklenen Scream için hazırlıklar yapılıyor. Yeni Çığlık filmi, önceki filmlerde birer efsaneye dönüşen oyuncular Courteney CoxDavid Arquette ve Neve Campbell ağırlayacak. Ayrıca yeni nesil oyunculardan kimlerin rol alacağı haberleri gelmeye başladı. Kadroya katılan isimlerden biri The Boys dzisinin yıldızı Jack Quaid oldu.

    Scream'in diğer oyuncuları arasında, Melissa Barrera ve Jenna Ortega bulunuyor. Filmin senaryosunu James Vanderbilt ve Guy Busick kaleme aldı. Ready Or Not filminin başarılı yönetmenleri Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ise yönetmen koltuğuna oturacak. Yönetmenlerin kararına göre Scream, Kuzey Carolina'da çekilecek. Paramount'un bünyesinde izleyici karşısına çıkacak olan yeni Çığlık filminin 14 Ocak 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top