Hesabım
    Adam Driver, Sam Raimi'nin Gerilim filmi "65"ta Başrol Olacak!

    Adam Driver, Sam Raimi ile iş birliğine gidecek.

    Star Wars filmlerinin yıldız oyuncusu Adam Driver, yoluna bilim kurgu türü ile devam edecek gibi görünüyor. Sam Raimi'nin yapımcılığını üstleneceği 65 filminin başrol oyuncusu Adam Driver olacak. Filmin senaryosunu A Quiet Place filminden tanıdığımız yazar ikilisi Scott Beck ve Bryan Woods kaleme alacak.

    Son olarak Marriage Story'deki başarılı performansıyla akıllarımıza kazınan ve Star Wars: The Rise of Skywalker'da rol alan Adam Driver'ın yeni filmi gerilim ve bilim kurgu türündeki "65" olacak. Filmin konusu henüz bir sır gibi saklanıyor. Ancak dedikodulara göre filmin ismi, 65 yılına yapılacak olan bir zaman yolculuğunu işaret ediyor olabilir. Tabii bu dedikodular hiçbir zaman gerçek çıkmayabilir.

    Senaristler Scott Beck ve Bryan Woods, aynı zamanda filmin yönetmen koltuğuna oturacak. Sony, 65 filmini bünyesinde geliştirecek. Doctor Stange In The Multiverse of Madness'ı yöneteceği resmileşen usta yönetmen Sam Raimi ise 65'ın yapımcılığını üstlenecek. Adam Driver, bir diğer usta isim Ridley Scott'ın The Last Duel'ında da rol alacak. Driver'ın sahnelerinin çekildiği biliniyor. Gelecekte Driver'ı birçok önemli filmde görmeye devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top