Hesabım
    Yeni Gaspar Noe Filmi Lux Æterna'dan Fragman!

    Gaspar Noe yeni filmiyle karşımıza çıktı!

    Climax ile tüm dünyada ilgileri olumlu ve olumsuz bir şekilde üzerine çeken yönetmen Gaspar Noe, yeni filmi Lux Æterna'yı izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni filmden bir fragman, sinemaseverlerle buluştu. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla epileptik sancılara Lux Æterna ile gireceğiz gibi görünüyor.

    Gaspar Noe, yaptığı hemen hemen her filmle bir olay yaratmayı başaran nadir isimlerden biri. Irreversible, Love ve tabii Climax bu filmlerden yalnızca birkaçını oluşturuyor. Yeni filmi Lux Æterna, orta metraj olarak karşımıza çıkacak. Yönetmenin her filminde olduğu gibi bu filmin de festival gündemine damgasını vuracağı düşünülüyor. Şimdiden Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmış bulunuyor. Lux Æterna, bir film setinde cadılar hakkında hikayeler anlatan iki aktris, Béatrice Dalle ve Charlotte Gainsbourg’un hikayesini konu ediyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda, konusunda da yer aldığı üzere başarılı Fransız oyuncu Charlotte Gainsbourg ile Beatrice Dalle bulunuyor. Ayrıca onlara Felix Maritaud eşlik ediyor. Film, genel olarak film setleri hakkında bolca olumsuz bilgi verecek, set ortamlarını Noe'nin gözünden gösterecek.

    Lux Æterna, Cannes Film Festivali'nin yanı sıra Grand Lyon Film Festivali'nde de gösterime sunulmuştu. Henüz filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil. Ancak Fransa'da 23 Eylül tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top