Hesabım
    Kajillionaire'de Evan Rachel Wood, Dolandırıcı Oldu!

    Kajillionaire'den yeni bir görsel paylaşıldı.

    Westworld'ün yıldız oyuncusu Evan Rachel Wood'un başrolünü üstlendiği Kajjilionaire'den yeni bir görsel paylaşıldı. Empire Magazine'e özel olarak yayınlanan görselde Wood'un dolandırıcılık yapan karakterinden bir izlenim elde ediyoruz. Oyuncu bu kez bir suçlu olarak karşımıza çıkıyor.

    Kajillionaire'in konusu ise şöyle: Film, Old Dolio adında bir kadına odaklanıyor. Old Dolio’nun ebeveynleri, şimdiye kadarki en büyük soygunlarından önce ekibe dışarıdan bir yabancıyı davet ettiklerinde, Dolio’nun hayatı allak bullak oluyor. Eleştirmenler yüksek notlar alan Kajillionaire'nin yönetmenliğini Me and You and Everyone We Know'un yönetmen koltuğunda oturan Miranda July üstleniyor. Film, duygusal bir dram olarak karşımıza çıkıyor.

    Kajillionaire, ilk kez Sundance Film Festivali'nde prömiyerini yapmıştı. Ayrıca Zurich Film Festivali ve Deauville American Film Festival'da izleyicileriyle buluşmuştu. Filmin oyuncu kadrosunda Evan Rachel Wood'un yanı sıra Gina Rodriguez, Richard JenkinsDebra Winger gibi isimler bulunuyor.

    Yönetmen Miranda July, Kajillionaire filmini şu sözlerle anlattı: "Filmde daha aşırı bir hale geldi, ama bence ebeveynliğin doğasında bir ihanet var. Çocuk olarak ebeveynlerinize ihanet edersiniz. Onları terk edersiniz. Yalnızca onları terk etmezsiniz, durumunuzu tersine çevirirsiniz, yakınlarınızı değiştirirsiniz. Bilinçsizce yaşanır."

    Kajillionaire'in ülkemizde gösterime girip girmeyeceği bilinmiyor. Ancak yurt dışında 25 Eylül tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top