Hesabım
    Amazon'un 4 Korku Filmi Tek Fragmanda: "Welcome To The Blumhouse"

    Welcome To The Blumhouse altında dört filmden fragman paylaşıldı.

    Geçtiğimiz haftalarda, Amazon Prime ile Blumhouse ortaklığındaki filmlerden dördü resmi olarak açıklanmıştı. Black Box, The LieEvil Eye ve Nocturne'den oluşan bu dört filmin fragmanı "Welcome To The Blumhouse" çatısı altında yayınlandı. Merakla beklenen filmler, sıralı olarak 6 Ekim ve 13 Ekim'de Amazon'daki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    Amazon'un Welcome To The Blumhouse filmleri 8 yeni korku yapımından oluşuyor. Bunlardan dört tanesi hakkında bilgiler paylaşılmış ve gösterim tarihleri kesinleştirilmişti. The Lie ve Black Box filmlerinin gösterim tarihi 6 Ekim olarak belirlenirken, Nocturne ve Evil Eye için takvimlerde 13 Ekim tarihi işaretlendi. Şimdi ise bu dört filmden bir fragman paylaşıldı.

    The Lie 15 yaşındaki Kayla, annesi Rebecca ve babası Jay’in ayrılığını atlatmakta zorlanan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Jay, kızını şehir dışında bulunan bale okuluna götürürken, yolda Kayla’nın arkadaşı Brittany’ye rastlarlar. Brittany’yi de yanlarına alıp ufak bir gezi yapmaya karar verdiklerinde beklenmedik olaylar meydana gelir. Yol kenarında mola verdikten sonra yaşananlar sonucu Britanny ortadan kaybolur. Genç kızın kaybolmasıyla Kayla’nın ilgisi olabileceğinden şüphelenen Jay, yaşananları örtbas etmeye karar verir.

    Black Box, trajik bir trafik kazasından kurtulduktan sonra hafızasını geri kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam, geçirdiği trafik kazasının ardından eşini kaybeder. Kazadan kurtulmayı başarsa da hafızasını kaybeden adam, umutsuzca eski haline dönmek için çabalar. Bu süreçte kızını da büyütmeye çalışan adam, hafızasını geri kazanmayı umut ederek, kendi kimliğini sorgulamasına neden olacak deneysel bir tedaviye girer.

    Evil Eye'da Hindistan'ın Delhi kentinde yaşayan Usha Khatri, kızı Pallavi’nin sevgilisi olduğunu öğrendiğinde çok mutlu olur. Ancak Usha’nın mutluluğu, Pallavi'nin zengin erkek arkadaşı Sandeep’in geçmişindeki şeytani güçle garip benzerliklerini fark ettiğinde korkuya dönüşür. Şüpheleri arkadaşları ve ailesi tarafından reddedilse de Usha, kızının hayatındaki bu yeni adam hakkında ne kadar çok şey öğrenirse, 30 yıl öncesinden gelen şeytani bir gücün intikamla geri döndüğünden o kadar emin olur. Pallavi, Sandeep ile nişanlandığını duyurduğunda, Usha korkunç bir soruyla yüzleşmek zorunda kalır.

    Nocturne ise ablasını geçip prestijli bir klasik müzik konservatuarına girmek için şeytanla bir anlaşma yapan yetenekli bir piyanistin hikayesini konu ediyor. Yeni Blumhouse filmleri toplamda 250 ülkedeki izleyicisinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top