Hesabım
    Marion Cotillard, Sebastian Stan, Vanessa Kirby "The Brutalist"te

    The Brutalist'in kadrosu şekillenmeye başladı.

    Brady Corbet'in yönetmen koltuğuna oturacağı "The Brutalist" filminin oyuncu kadrosuna eklenen üç yeni isim resmi olarak açıklandı. Yapılan duyuruya göre yıldız Hollywood isimleri Sebastian StanMarion Cotillard ve Vanessa Kirby, filmin oyuncuları arasında yer alacak. The Brutalist, göçmenliği konu edinen bir film olacak.

    Filmin hikayesi ise şöyle: The Brutalist, László Toth ve eşi Erzsébet'in Amerika'ya göçme hikayesini konu ediniyor. 1947 yılında çift Amerika'ya göç eder ve Laszlo Toth, mimari eserini ortaya çıkarabilmek için 30 yıl boyunca çalışmalarını sürdürür. Toth ve eşi, II. Dünya Savaşı sonrası Avrupa'dan kaçan göçmenler arasındadır ve Avrupa mimarisi Amerika'ya taşır, modern Amerika'nın inşa edilmesine yardımcı olurlar. Çiftin yaşamları, tanıştıkları zengin bir müşteri sayesinde tamamen değişir.

    The Brutalist'te Laszlo Toth'a başarılı oyuncu ve yönetmen Joel Edgerton hayat veriyor. Marion Cotillard ise eşi Erzsebet'i canlandıracak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Isaach De Bankolé, Alessandro NivolaRaffey Cassidy ve Stacy Martin bulunuyor. Yönetmen Brady Corbet, daha önce de Natalie Portman'lı Vox Lux'a ve The Childhood of A Leader filmine imzasını atmıştı.

    The Brutalist'in çekimlerine önümüzdeki Ocak ayı içerisinde başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top