Hesabım
    Dwayne Johnson, Ailesi ile Birlikte Coronavirüs Kaptı!

    Dwayne Johnson'dan coronavirüs açıklaması!

    Amerika'da durmak bilmeyen bir hızda artış gösterek coronavirüs salgını, yıldız oyuncu Dwayne Johnson ve ailesini de etkiledi. Oyuncunun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre hem Johnson, hem de aile üyelerinin coronavirüs testleri pozitif sonuçlandı.

    Jumanji serisi, Fast and Furious serisi gibi yapımların başarılı oyuncusu Dwayne Johnson aile üyeleri ile birlikte coronavirüse yakalandı. Bunun üzerine oyuncu şu açıklamayı yaptı: "Önceliğim her zaman ailemi, çocuklarımı, sevdiklerimi korumaktır. Keşke pozitif çıkan bir tek ben olsaydım. Ama öyle olmadı. Tüm ailem coronavirüse yakalandı. Bu gerçekten çok zor bir durum haline geldi. Ama sizlere söylemekten mutluyum ki, ailece iyi durumdayız. Hastalığın sonundayız. Artık bulaşıcı durumda değiliz. Ve Tanrı'ya şükür ki sağlığımız yerinde. COVID-19'u daha güçlü ve sağlıklı bir şekilde atlatıyoruz."

    Hollywood ve dünyanın birçok yerindeki yıldız oyuncular birer birer coronavirüs kaptıklarını açıklamışlardı. İlk önce Tom Hanks ve eşi Rita Wilson'ın haberiyle tüm dünya çalkalanmıştı. Son olarak ise Antonio Banderas hastalığı atlattığını açıklamıştı. Şimdi ise Dwayne Johnson, tüm ailesiyle birlikte coronavirüsü atlattığını duyurdu. Oyuncu, ileride Red Notice ve Black Adam filmlerinin çekimleri için harekete geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top